網購天地

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

CC雪 發表於 18-11-12 17:50
係咪都係中通送?我買咁多只得2單係中通,已收齊,其它都係4px,有排等
...

貓超啲貨全部係中通單
寫明分咗幾多個包裹,簽收咗幾多

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

ricky1018 發表於 18-11-12 11:58
天貓超市係咪用4px?我揀個陣佢唔送東涌(emoji)(emoji)

哦?
買過幾次貓超直送唔使揀
只顯示屋企地址

琥珀宮

CC雪 發表於 18-11-11 20:19
今日係天貓超巿買嘅,今晩已經收到兩箱,有冇JM已經收到貨

...

晚上九點剛收貨,勁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

咁快 我d仲未到,4方係咪即4XP?

大宅

blackberry 發表於 18-11-12 23:05
咁快 我d仲未到,4方係咪即4XP?

係,我有幾個4方,顯示在派件中

大宅

23:40分,收到米同紙巾
4方派件!我問佢咁夜都仲送緊貨,佢話冇辦法,早送好多都冇人係屋企。佢話:你哋個倉已經已經lam晒喇

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

CC雪 發表於 18-11-13 00:01
4方派件!我問佢咁夜都仲送緊貨,佢話冇辦法,早送好多都冇人係屋企。佢話:你哋個 ...

4px平時都係咁夜派,我收過好多次未試過早過夜晚11點

大宅

竇漪房 發表於 18-11-13 00:35
4px平時都係咁夜派,我收過好多次未試過早過夜晚11點

我第一次咁夜收快遞,真係意外

大宅

missvivi 發表於 18-11-11 20:39
嘩好快呀!我兩包米仲係東莞。

請問哪間米店可送香港?

大宅

CC雪 發表於 18-11-12 17:48
有封,個蓋冇扭實,再加上成箱貨底朝天,所以漏到成個箱都濕哂

我昨天收到的貨有被皂液整濕,好彩有包多一層。以前買過液體貨品都會封口

大宅

4方派件!我問佢咁夜都仲送緊貨,佢話冇辦法,早送好多都冇人係屋企。佢話:你哋個 ...

呢只米系咪第二件半價?有冇超重收運費

大宅

fanny918 發表於 18-11-13 07:18
呢只米系咪第二件半價?有冇超重收運費

係,第二件半價。我雙11當日買,兩包米,一箱紙巾,仲有一樽嘢,肯定有超重,但冇收運費,我另外一單10幾KG加多一盒底褲都要收運費,唔知佢哋點樣計嘅

大宅

fanny918 發表於 18-11-13 07:13
我昨天收到的貨有被皂液整濕,好彩有包多一層。以前買過液體貨品都會封口
...

有冇同客服講?我嘅琴日退返我一樽錢

男爵府

那邊的星星 發表於 18-11-13 00:53
請問哪間米店可送香港?

天貓超市直送香港。

大宅

那邊的星星 發表於 18-11-13 00:53
請問哪間米店可送香港?

天貓超市

大宅

CC雪 發表於 18-11-13 07:28
有冇同客服講?我嘅琴日退返我一樽錢

我系被人地整濕,我冇買

子爵府

CC雪 發表於 18-11-13 07:25
係,第二件半價。我雙11當日買,兩包米,一箱紙巾,仲有一樽嘢,肯定有超重,但冇收運費,我另外一單10幾K ...

你白色包米有無真空包裝?

男爵府

CC雪 發表於 18-11-12 11:11
係吖,我都係出邊食緊飯,佢就問我可唔可以放門口,如果唔係要等4,5日先會再送。我知道佢哋近幾日會好忙 ...

唉,琴日朝聽唔到佢電話,等左成曰都無再派,話派送失敗,剛打去天貓到又話唔肯定今日再派列。。。叫等電話。。

再派唔到,屋企星期四打後幾日無人收貨,可以點做?

男爵府

咩米?好大包,10kg?我都買左2包東北大米。。

我單4px仍在大陸未出。。。

大宅

missparent 發表於 18-11-13 08:16
你白色包米有無真空包裝?

冇真空

首頁

尾頁

跳至