自由講場

跳至

首頁
56789...10

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wawaliluk 發表於 18-11-14 20:11
睇你5年嘅history才能撘到咀,條友都好得閒

仲要係講買排骨

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

ning.. 發表於 18-11-14 20:07
咁你未去回覆返引用過話你嘅人囉!你怕什麼??

我第一個回覆,無隱瞞過來意!上面已經盡量解答你,但好明 ...

我仲等你講當年既事實,若你唔講,我都唔想浪費大家既時間。
你有實質補充或事實反駁,再講。謝謝。

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tester5 發表於 18-11-14 19:57
可以質疑我什麼?我講既全係我知道既事實。
反而一群人衝出來話我抽水?究竟你們怕些什麼要?令人難以理解 ...

其實你講咁耐其他嘢,但始終冇答到~"點解會有會員嘅個人資料? 而你點解從來冇質疑哩點呢?"

侯爵府

tester5 發表於 18-11-14 20:14
...

明明係你拎嚟講先㗎,咁得意轉個頭你又話等人哋講嘅, 我諗嗰位會員都唔想浪費時間。

不如由自己做起 ,下次你有曬事實嘅全部先拎嚟講啦, 我今日先知原來你知少少但就日提夜提,好有趣

永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

...
#21#22#29#33#56#75#81#99#101

都引用過你,你唔回覆人?

我唔係覺浪費時間㗎!起碼知道…你係唔知來龍去脈,就出嚟帶頭講起件舊事。

我覺得話你抽水,無講錯㗎!

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

SillyU 發表於 18-11-14 20:08
咁你咪回覆番人哋問你嘅嘢, 點解要問人哋怕什麼? 又點解你們我們? 學你話齋,上討論區啫,乜你們我們他 ...
搞笑!知嘅話~我都有權選擇,話唔話過佢知啦!

樓上咁多人引用問佢嘢,佢唔答…話俾機會我講喎~笑死人!

佢話A 偷蕃薯,跟住話你問B啦,B 好清楚㗎!!

推得一乾二淨…仲唔認係佔我便宜。

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

...

係咪中文字你睇唔明?講晒架啦喎

當日唔記得爭論緊d咩

MsBusy : 想搵阿邊個呀,打2456xxxx搵佢啦

其實2456xxxx只係青山電話
結果阿邊個既戰友們

戰友A: 嘩,起人底呀
戰友B: 五毛黑勢力,可恥
戰友C: 版主仲唔處理

我同佢地講呢個只係青山電話

戰友A: 好驚呀,仲唔係起人底?
戰友B: 賤格
戰友C: 我地去投訴佢

..........

well, 夠清楚未呢?

天朗氣清

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wawaliluk 發表於 18-11-14 20:12
自己出的post,下面有"編輯"2個字,click入去改。

再請教 ,已經入咗編輯入面,但搵唔到删除或回收嘅制呀。

大宅

DoReMi媽媽 發表於 18-11-14 16:54
但我唔知喺C9網講買餸會係罪喎!

甘C9 應該講咩呢

DoReMi媽媽    發表於 18-11-14 22:37

珍珠宮

VCBB小天使 發表於 18-11-14 22:02
再請教 ,已經入咗編輯入面,但搵唔到删除或回收嘅制呀。
咪就係編輯個度改返自己打過既野, 改做DELETE, 或者 XXXXX, 或者 打乜都得
天朗氣清

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tinlong22 發表於 18-11-14 22:52
咪就係編輯個度改返自己打過既野, 改做DELETE, 或者 XXXXX, 或者 打乜都得

知道,唔該哂。

侯爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

親子皇帝 發表於 18-11-14 15:46
口直心快,好易就得罪人
同埋"自古以黎" bk都係女人堆,你就算冇針對人,人地都可以睇唔過眼你
...

其實BK都唔少男人,其中一個查我十年前舊 post,再將資料同隊友分享,所以查舊 post 做文章呢種舉動係不分男女嘅。
ALL ANIMALS ARE EQUAL, BUT SOME ANIMALS ARE MORE EQUAL THAN OTHERS.

珍珠宮

Zenia 發表於 18-11-14 23:08
其實BK都唔少男人,其中一個查我十年前舊 post,再將資料同隊友分享,所以查舊 post 做文章呢種舉動係不 ...

最騎呢係有D人唔夠人拗, 結果就搵返人幾年前既舊帖去檢舉

話犯左而家既新版規咁話喎

天朗氣清

象牙宮

tinlong22 發表於 18-11-15 00:13

咁搞笑?用新版規去檢舉人哋幾年前嘅舊帖? 要好有心機耐性去揾喎,但用新版規去舉報舊帖,好唔make sense, 唔通真係仇恨沖昏頭腦?上個網啫,要咁咬牙切齒?BK真係某班人嘅全部

侯爵府

嘩,呢啲真係~~~~乜人嚟架
永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

侯爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你係受害者?版主有最後裁決權,唯有自己檢點D啦。
ALL ANIMALS ARE EQUAL, BUT SOME ANIMALS ARE MORE EQUAL THAN OTHERS.

珍珠宮

Zenia 發表於 18-11-15 12:20

哈,俾我上訴返啦,用新版規處理舊帖?傻的嗎?
叫我檢點不如叫d人用下腦,唔好唔夠人拗就做d肉酸野仲好啦,係咪咁講呀?

天朗氣清

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

Zenia 發表於 18-11-14 23:08
其實BK都唔少男人,其中一個查我十年前舊 post,再將資料同隊友分享,所以查舊 post 做文章呢種舉動係不 ...

你自己咪"五十步笑百步"~
你醜唔醜?
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

Zenia 發表於 18-11-15 12:20

佔中期間,有個男版主教唆會員擸舊post,來ban意見不合會員A/C, 呢個係事實。

到今時今日仲玩呢D? 意見不合=十冤九仇?

痴線
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

珍珠宮

tinlong22 發表於 18-11-14 21:31
係咪中文字你睇唔明?講晒架啦喎

當日唔記得爭論緊d咩
你咁好人~話過佢知

咁我就因為你好人而補充少少啦!(絕對唔係因為要人俾 機會 我先講㗎!)

事發係因為 Msbusy 講咗句:要講淫野,請移肉步去性版啦!

班人就開始起閧…覺得有人阻住佢哋做嘢!

首頁
56789...10

尾頁

跳至