自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

開心吸收勳章

Zenia 發表於 18-11-15 12:20
你係受害者?版主有最後裁決權,唯有自己檢點D啦。
哦 即係塭人舊帖舉就岩 睇人舊帖就無恥?

侯爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Charitymami 發表於 18-11-15 12:44
你自己咪"五十步笑百步"~
你醜唔醜?

我用新報規舉報佢舊 post? 真係噏得出就得
ALL ANIMALS ARE EQUAL, BUT SOME ANIMALS ARE MORE EQUAL THAN OTHERS.

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tinlong22 發表於 18-11-15 12:24
哈,俾我上訴返啦,用新版規處理舊帖?傻的嗎?
叫我檢點不如叫d人用下腦,唔好唔夠人拗就做d肉酸野仲好啦,係咪咁講呀?.

成日有班人,喺公海話時政版乜乜物物,原來係因為暗裹駛橫手未能得逞,就喺公海玩抹黑,企圖瞞騙唔知情嘅會員,想製造曼德拉效應

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Charitymami 發表於 18-11-15 12:49
佔中期間,有個男版主教唆會員擸舊post,來ban意見不合會員A/C, 呢個係事實。

到今時今日仲玩呢D? 意見 ...

我記得哩件事,仲記得哩個男版主,身為版主,教唆會員對付唔同意見嘅會員,哩個係事實。

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Zenia 發表於 18-11-15 12:20
你係受害者?版主有最後裁決權,唯有自己檢點D啦。
受害者要自己檢點啲,你講得好霸氣呀!

SillyU    發表於 18-11-15 13:21

象牙宮

ning.. 發表於 18-11-15 12:52
你咁好人~話過佢知

咁我就因為你好人而補充少少啦!(絕對唔係因為要人俾 機會 我先講㗎!)

事發係因為 Msbusy 講咗句:要講淫野,請移肉步去性版啦!

班人就開始起閧…覺得有人阻住佢哋做嘢!

陰功,只係叫班人唔好喺時政版講咸嘢,去返性版講,就俾班人咬到今時今日,仲未停ga, 玩共用戶口換戶口玩24個比利分身玩到今時今日,真係唔攰個喎,空虛成咁?

侯爵府

ning.. 發表於 18-11-15 12:52
你咁好人~話過佢知

咁我就因為你好人而補充少少啦!(絕對唔係因為要人俾 機會 我先講㗎!)

事發係因為 Msbusy 講咗句:要講淫野,請移肉步去性版啦!

我記得之後有粒珠走出嚟話MsBusy: 大忙人全職上bk攻政治好勁呀!有冇錢收㗎?(人哋只係叫佢唔好再喺度講淫賤嘢)

之後又扮嗮受害人, 又話自己係林鄭 ,而家大肚就更加横行, 博人唔敢揭穿佢, 邊夠佢玩? 諗諗下真係剷咗個account好過

永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

男爵府

唔好煩我 發表於 18-11-14 12:42
之前有d網友,玩咗好多年,消失咗,後尾知道直頭係將個a/c連根拔起。其實唔上咪得囉,點解要鏟走?
...

請問如何鏟走account? 在哪裡㩒?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

nintendo 發表於 18-11-14 15:33
之前 EK 有幾個舊人,比人閙,再比人起底,其中一個我熟,佢已經 delete 晒全部 po 過的內容,再叫版主 de ...

自己del 內容有排del 喎,del ac 唔係會自然冇晒舊post 內容咩?

有d 野講左又俾人引用左,果d del 唔到。刪到就仲徹底仲好。

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 18-11-15 13:09
陰功,只係叫班人唔好喺時政版講咸嘢,去返性版講,就俾班人咬到今時今日,仲未停ga, 玩共用戶口換戶口玩2 ...
仲俾人串咁守規矩想做版主。

佢哋唔守規矩就得,但要人哋對佢哋守規矩…神邏輯

得寸進尺…先係王道。係跟佢哋學的。

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

無話可說 發表於 18-11-14 13:05
費事比人起底,即係舊事重提囉!呢度有人會專登睇人舊post
呢樣我覺得好無奈,一年300幾日,可以有好多轉變,但有D JM會搵返人地2年幾前幾GE事出黎講

珍珠宮

SillyU 發表於 18-11-15 13:12
我記得之後有粒珠走出嚟話MsBusy: 大忙人全職上bk攻政治好勁呀!有冇錢收㗎?(人哋只係叫佢唔好再喺度講淫 ...

剷啦!咬到牙血都出,你仲未封。

你個戶口一日唔封,難消人心頭之狠。當做下善事,等佢哋釋懷啦!

唔係過兩個月又借頭借路話 Bk 靜晒、舊人自封做開始,又 loop 返件事出嚟!

珍珠宮

samo 發表於 18-11-15 13:15
請問如何鏟走account? 在哪裡㩒?

我都想知。真係要請教高人如何鏟走個戶口

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

Zenia 發表於 18-11-14 23:58
我用新報規舉報佢舊 post? 真係噏得出就得
我又唔係你肚裏條蟲, 我點知你對兔哥, 想點做佢世界唧?
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Charitymami 發表於 18-11-15 12:49
佔中期間,有個男版主教唆會員擸舊post,來ban意見不合會員A/C, 呢個係事實。

到今時今日仲玩呢D? 意見 ...

原本我都由佢, 係D人調轉D野黎講, OK, 當我小器
拿, 打晒格仔架啦

對於某Z版友所講既
其實BK都唔少男人,其中一個查我十年前舊 post,再將資料同隊友分享,所以查舊 post 做文章呢種舉動係不分男女嘅

即係咁囉

糖果園    發表於 18-11-15 13:34
天朗氣清

象牙宮

丫雅 發表於 18-11-15 13:20
呢樣我覺得好無奈,一年300幾日,可以有好多轉變,但有D JM會搵返人地2年幾前幾GE事出黎講
...

算啦,d人要無聊搵野搞都無計,唯一方法係唔回應,當睇唔到

珍珠宮

DoReMi媽媽 發表於 18-11-15 13:09
陰功,只係叫班人唔好喺時政版講咸嘢,去返性版講,就俾班人咬到今時今日,仲未停ga, 玩共用戶口換戶口玩2 ...
直頭俾人例入黑名單啦!去接龍都會俾人趕㗎!

話要玩就埋佢哋堆。

講真!上下討論區消閒啫…要埋堆先玩得。你話有乜辦法唔少人呢?

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

tinlong22 發表於 18-11-15 00:31
拿, 打晒格仔架啦

白色恐佈

嘩!原來mxxxx會員(搖馬仔)都咁賤格恐佈, 摩打手舉佈人
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

珍珠宮

唔好煩我 發表於 18-11-15 13:24
我都想知。真係要請教高人如何鏟走個戶口
網頁版的話,在左邊有藍字 聯絡管理員 私下提出申請。

手機版唔識!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tinlong22 發表於 18-11-15 13:31
拿, 打晒格仔架啦
Z咪其中一員囉,而家扮晒嘢

首頁

尾頁

跳至