自由講場

跳至

首頁
45678...21

尾頁

水晶宮

我帶仔去,會一齊沖,唔會叫佢喺出面等

男爵府

好難想像呢個係親子網,樓主講野可能係有唔岩,但自己小朋友俾人話一時之氣可以理解,但三歲真係好細個,又唔係做D咩坐響BB車都唔得?咁驚人睇到點解唔入內格換!?
同埋人地係沖涼,點帶埋入去吖?一齊沖!?定由佢淋濕? 何苦女人要難為女人

公爵府

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

KILW 發表於 18-12-4 23:31
樓主就係屋企熱水壞左先去沖涼,點返屋企先沖... 即等幾日約到師傅上門先沖涼?
唔係諗要人包容,係點解做 ...

係睇下樓主..開口一句癲婆, 埋口一句老姑婆...就知道佢個人有幾包容啦

講聲唔好意思咪算

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

maggie196 發表於 18-12-4 23:36
咁我覺得老姑婆同離婚嘅女人都唔屬於好嚴重嘅指控,好多人平時背地裡鬧老細講得應該難聽一百倍,反而如果 ...

又咁....其實呢單野同..老姑婆有乜關係呢又..

大宅

BK Milk勳章

feimuijai 發表於 18-12-4 23:31
三歲好細個。。。我覺得樓主無問題。。。見到D留言令我覺得都係少睇bk好D。。。
...

我都好驚訝咁多人介意,但3歲幾真係仲好細,更何況仲要同康文署定立既歲數差咁遠,我覺得香港生活真係好大壓力

寶石宮

aliensss2008 發表於 18-12-4 23:28
我作為老姑婆
覺得好無奈
無啦啦都入你罪

咁可以還拖返,......佢單親

子爵府

一拳超人 發表於 18-12-4 23:05
樓主我撐你
明明寫住8歲以上135cm以上先唔入得
呢到啲人不嬲有雙重標準

講得好

男爵府

既然大家都應該入廁格點解呢個世界要分男女廁?

男爵府

09daisydaisy 發表於 18-12-4 22:17
我系咪遇到老姑婆?
真心問:你會介意3+男童在女更衣室?

點解唔可以帶入更衣室?咁細個走失左點算?個女人小事化大

子爵府

回覆樓主:

個老姑婆都痴線, 3歲小朋友都介意, 佢自己有冇小朋友架, 阿媽沖緊涼小朋友唔入去有幾出奇呀,沖涼房有幾大呀, 佢咁保守唔好喺出面換衫啦, 3歲小朋友都怕 咁佢依世都唔好識男人啦

子爵府

oken 發表於 18-12-5 00:11
好難想像呢個係親子網,樓主講野可能係有唔岩,但自己小朋友俾人話一時之氣可以理解,但三歲真係好細個,又唔係 ...

講得好

男爵府

bbhappy68 發表於 18-12-5 00:23
個老姑婆都痴線, 3歲小朋友都介意, 佢自己有冇小朋友架, 阿媽沖緊涼小朋友唔入去有幾出奇呀,沖涼房有幾 ...

所以應份俾3歲男仔眼甘甘望住自己換衫?
你咁開放,
去更衣室換衫果陣叫埋啲男人入黎睇你換衫吖笨

男爵府

good_pig 發表於 18-12-5 00:15
係睇下樓主..開口一句癲婆, 埋口一句老姑婆...就知道佢個人有幾包容啦

講聲唔好意思咪算

我無話樓主100%啱,亦無話個女人全對,事實佢地2個都無包容,本身呢件只係小事,但大家零忍讓,係要對抗到底。為啖氣定嘥氣係兩睇啫...

禁止訪問

寶石宮

KILW 發表於 18-12-5 00:28
我無話樓主100%啱,亦無話個女人全對,事實佢地2個都無包容,本身呢件只係小事,但大家零忍讓,係要對抗到 ...

呢D MOMENT..我多數散水就算...

子爵府

apgbs 發表於 18-12-5 00:26
所以應份俾3歲男仔眼甘甘望住自己換衫?
你咁開放,
去更衣室換衫果陣叫埋啲男人入黎睇你換衫吖笨

你咁保守呢世都唔好結婚呀笨 唔好生仔呀笨呀

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

我4歲仔我有帶女廁,一起入,
有殘廁就用!
唔想入女廁我忍到返屋企或同佢想V用樽vv

有一次去西九廁所細,叫佢女廁外等-
我已很快出嚟!未著好未抹未洗手一V完,唔見仔呀-

佢就跑走了!嚇到差不多打999,周圍找找食Q
仔身上冇揹包,又唔識講野,點同人講搵媽媽,
當事就急死了!
係上面望地見到係下面,9秒9飛跑搵佢,
終於搵到馬上同佢鏈刻名同電話,
第日買追蹤手錶同教佢以後
叫佢企定定唔可以走開

同埋爸爸出仔唔肯同爸爸入男廁,
入過幾次尖叫+狂喊,佢爸就覺麻煩出返嚟

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

作為人哋阿媽,我覺得無問題,比個癲婆指住自己個仔鬧,係人都嬲啦,三歲小朋友自己乖乖哋係度玩,錯係邊?bk某啲人自己鍾意對號入座,睇到老姑婆三個字就插樓主,是非不分,好在大部分jm留言都好正常

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

樓主你沖涼就一起沖涼,我真係唔放心放個仔係出面

首頁
45678...21

尾頁

跳至