使用意見

跳至

首頁

尾頁

子爵府

淨係得我有問題嗎

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

請提供以下資料,以便跟進,謝謝 !
1. 手機型號,例如 : iphone 8 / iPad Pro
2. IOS 操作系統版本,例如 : ios 12
3. BK app 版本,例如 : IOS 3.8.7
4. 連線方法,例如 : 3G / 4G / Wifi

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

仲有經常彈app

男爵府

tsung 發表於 18-12-22 20:45
仲有經常彈app

Me too,還有二手市場 (更新版),成日彈伺服器有問題,系屋企一定冇問題,我上其他網頁都0k

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

karen508hk 發表於 18-12-22 20:13
淨係得我有問題嗎
你好,國務專員已於故障報告回覆了閣下,謝謝 !

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

tsung 發表於 18-12-22 20:45
仲有經常彈app

你好
1. 手機型號,例如 : iphone 8 / iPad Pro
5. 出現閃退問題,請提供具體之描述
6. 問題發生的頻繁度 (必定/經常/偶然/甚少)

管理員

雲妮鼠鼠 發表於 18-12-23 11:43
Me too,還有二手市場 (更新版),成日彈伺服器有問題,系屋企一定冇問題,我上其他網頁都0k
...

你好
5. 出現伺服器問題,請提供具體之描述
6. 問題發生的頻繁度 (必定/經常/偶然/甚少)

男爵府

特派員 發表於 18-12-28 09:54
你好

我部系iPhone XR, 4G

男爵府

特派員 發表於 18-12-28 09:54
你好

屋企用WiFi

管理員

雲妮鼠鼠 發表於 18-12-28 13:02
屋企用WiFi
你好,請問
是否使用4G/WIFI連線都有相同問題 ?
是否發帖時才出現問題?

男爵府

特派員 發表於 18-12-28 17:30
你好,請問
是否發帖時才出現問題?

尤其二手市場(最新)成日話伺服器有問題,加載失敗,屋企wifi最穩定的

男爵府

特派員 發表於 18-12-28 17:30
你好,請問
是否發帖時才出現問題?

冇發帖

管理員

雲妮鼠鼠 發表於 18-12-28 18:08
尤其二手市場(最新)成日話伺服器有問題,加載失敗,屋企wifi最穩定的
請問是否二手市場(最新)只出現伺服器出錯問題? 瀏覽其他討論區只會閃退或是兩者皆有 ?

男爵府

特派員 發表於 18-12-31 09:35
請問是否二手市場(最新)只出現伺服器出錯問題? 瀏覽其他討論區只會閃退或是兩者皆有 ?
...

Only 二手市場(最新)時常出現這個問題,其他的都0k,可接受

管理員

雲妮鼠鼠 發表於 18-12-31 10:50
Only 二手市場(最新)時常出現這個問題,其他的都0k,可接受

我們會通知技術部了解及跟進。
如需要進一步資料,我們會稍後聯絡您。謝謝!

男爵府

雲妮鼠鼠 發表於 18-12-31 10:50

今日0k呀

首頁

尾頁

跳至