自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

唸住趕尾糊買幾塊布新年期間可以喺屋企車下袋, 發現比錢時個運費貴左,於是問客服, 佢先至彈個meg出黎話已經收左櫨, 要到下個月尾先可以發貨,唉........我揀嗰幾塊布仲要係得佢一間有得買, 即係唔駛玩

Poyau    發表於 19-1-23 18:36

大宅

mecury1234 發表於 19-1-22 12:50
唸住趕尾糊買幾塊布新年期間可以喺屋企車下袋, 發現比錢時個運費貴左,於是問客服, 佢先至彈個meg出黎話已經 ...

要買好快d 買

象牙宮

回覆樓主:

過年最大,通常呢d日子買野前問下客服好!

大宅

唸住趕尾糊買幾塊布新年期間可以喺屋企車下袋, 發現比錢時個運費貴左,於是問客服, 佢先至彈個meg出黎話已經 ...

佢地一般過左十五就收,因為D工人要返鄉下,佢地好多都提早返去,一來無咁多人,二來車資無咁貴,我以前公司都係對大陸廠,佢地去到年二十已經無人再係廠,直到下個月年十五先再開市。

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我已買好了,豬年繼續!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

差唔多啦!外省嘅要返鄉下過年嘛!春運咁多人要預早d,買同城嘅都仲有機會!

今日收埋最後一件,集埋呢轉等618 lu

子爵府

唔介意費用叫佢發順豐到付,多數都得

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

買之前, 要問下先

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

快遞都收呀

Poyau    發表於 19-1-23 18:37

首頁

尾頁

跳至