自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

cibewong 發表於 19-3-5 23:09
沒有了,以前嘅年代未有手機,分手後已沒有聯絡,但現在都好想搵番佢又唔知點搵。
...
初戀情人都系十年前Facebook 搵返我

珊瑚宮

畀面勳章

hyto 發表於 19-3-5 20:59
我兩個都有,大家只是互相關心,因為一個是中學同學,所以同學聚會都會出來,之前拍了十年拖,所以他爸爸過 ...

大部分都有,只有兩三個拍散拖嘅完全失聯。
而讀書時候嘅初戀情人每年都仲會送生日禮物比我。

侯爵府

SKB 發表於 19-3-6 00:00
係以前無上網Facebook手機等,long distance 真係keep唔到,拍左6年,分開廿幾年了,我仍然最愛佢,我的6 ...

其實隔空同佢傾下計都唔錯呀,此終佢是你的puppy love , 好有感覺,我都想找番我嘅puppy love , 可惜找不到他了,但曾經我搭巴士在車上見到佢在街上等巴士,佢好像見到我,互望了一陣,巴士已開駛了。

水晶宮

因為係舊同學,所以都會在團體活動中聚會。但個別問候關心就極少

男爵府

吾可以聯絡,聯絡既話,會泥足深陷,佢係我人生中最愛,亦係初戀

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

無共同朋友,吾會都吾想!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

全部沒有聯絡

子爵府

回覆樓主:

冇,亦無需要見。

男爵府

唔好啦掛
簡直係黑歷史

男爵府

一杯凍奶茶 發表於 19-3-6 09:24
唔好啦掛
簡直係黑歷史
哈哈!甘嚴重

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

hyto 發表於 19-3-5 20:59
我兩個都有,大家只是互相關心,因為一個是中學同學,所以同學聚會都會出來,之前拍了十年拖,所以他爸爸過 ...
唔會,因為我老公會嬲,我要理下佢感受,避免往來。
而且我又唔係冇朋友,冇必要做一d野令丈夫唔開心。

男爵府

hyto 發表於 19-3-6 09:40
哈哈!甘嚴重

我好懷疑後生時候係咪盲咗,咁嘅男朋友都揀得出

侯爵府

冇,冇興趣

侯爵府

我的初戀, 分手後二十幾年沒見, 沒聯絡。因為有共同朋友, 最近在共同朋友關係下重遇。 當年他因為第3者可愛漂亮而離棄我, 他年少貪玩, 沒有認真對待過我們這段感情, 沒有用心去哉培。 好快他就跟那第3者結婚, 廿幾年來, 他依然遊戲人間, 沒有一心一意。今天重遇, 我做到活得比他好, 當他知道我在, 他於人群中尋找我, 找到我時, 我好實在的看到他十分開心, 是真心開心, 開心到他一時無語, 只望住我傻笑。

以前, 我曾無數次想像過我們重遇情景, 我會問他: 這些年有沒有後悔過? 心裡可有我的一角位置? 這晚, 看著他, 不用問, 我都知道答案了!

子爵府

回覆樓主:

本來有,但自從借咗錢比佢追極都唔還就冇…

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

一路都有,直到呢1-2年就無喇
因為 我不能夠出現,有人不喜歡

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

anma 發表於 19-3-6 10:07
我的初戀情人, 分手後二十幾年沒見, 沒聯絡。因為有共同朋友, 最近在共同朋友關係下重遇。 當年他因為第3者 ...

感覺係勝過一切架

男爵府

sasa0208 發表於 19-3-6 10:53
一路都有,直到呢1-2年就無喇
因為 我不能夠出現,有人不喜歡
...
條友甘衰?!

珍珠宮

無,好難呀,佢就想呀

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

得一個ex,無做朋友亦無聯絡,係佢唔想做朋友,我OK架

首頁
12345...6

尾頁

跳至