自由講場

跳至

首頁
12345...19

尾頁

子爵府

Yulastsmile 發表於 19-3-28 00:36
我明白佢會嬲,佢一直用好難聽既說話話我,我一直冷靜回應,我冇做過,我都明白佢嬲,但佢話要聽日即刻離 ...

其實即使驗dna,驗到係你老公,佢都會繼續話你勾佬,因為不知名既底褲出現,佢自己已經有判斷。

其實無信任時,發現左咩野根本唔重要,而你亦唔需要刻意去做啲野証清白。越刻意去証明,只會覺得你越係掩飾。

無做過就係無做過,問一億次都同樣答案。你要講既已經講晒,你老公去唔去証明你講既係事實,呢個就係佢要做,你亦控制唔到佢做唔做。

以我經驗,身有屎既人會認為另一半咁做,因為佢自己衰左想有人陪賴落人地度,自己咪無咁衰囉。

別墅

佢話驗到親生既佢帶走,照離婚,仲話我帶佬返屋企過夜對唔住小朋友。我真系無奈,都系個句,我冇做過,可以check大廈閉路,電話,搵偵探查,總之還我清白,

別墅

我對佢係比較冷淡,因為佢成日唔係香港,我一個湊兩個,有時鬧小朋友,就話我唔識教,但佢自己係香港既日子就訓教,玩電話多,一付訓導主任咁,我唔順氣會駁佢,日積月累,我都唔多想睬佢,

大宅

回覆樓主:

其實佢唔信都好正常, 成日都得你1個人係屋企, 你帶咩人返屋企, 佢根本唔知, 調轉係你, 你間中先反屋企, 返到黎見到條女裝底底, 都會覺得佢有第2個女人啦~ 真係好難信wor

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Yulastsmile 發表於 19-3-27 08:07
近幾日搬屋,今日搬完,老公沖涼搵衫,搵到條底褲唔系佢既。話係底摷到既,話我勾佬,由於有小朋友在場,冇 ...

由於有小朋友在場,冇打我>>>睇到呢句真無言,就算你有錯,佢憑咩打你?如果一動手,即報警唔駛講,我老公話齋:男人打女人,呢個男人根本唔要得,以強凌弱,有咩咁叻?有理就講理,無理都唔可以動武。

其實清唔清白佢要唔信都可以唔信,信任的話幾大嘅証據都可以當冇嘢。而家事實係根本你老公搵籍口,如果呢段關係冇咩好留戀的話,索性長痛不如短痛吧。

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

大宅

回覆樓主:

你c6相當有賊喊捉賊既賺疑,一般人唔會一黎就懷疑對仔女唔係親生,始終錫左咁耐,心理上都冇可能咁快接受成一個'事實',但佢思路好清晰下,一啲都唔似一個啱啱發現同懷疑老婆出軌既人

APIGMA    發表於 19-3-28 12:40
學會放下    發表於 19-3-28 02:09

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

似自己想甩身而屈你喎
請勿打招呼~

大宅

回覆樓主:

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22400247

三日前有個 post 都有講, 洗衣店經常放埋其他客啲衫落自己啲衫度架

公爵府

回覆樓主:

似係借D義揾藉口屈你

別墅

Flovena 發表於 19-3-28 00:57
其實佢唔信都好正常, 成日都得你1個人係屋企, 你帶咩人返屋企, 佢根本唔知, 調轉係你, 你間中先反屋企 ...

我明白,所以就想知道有咩辦法可以查明真相,還自己一個清白。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Yulastsmile 發表於 19-3-27 08:52
佢話驗到親生既佢帶走,照離婚,仲話我帶佬返屋企過夜對唔住小朋友。我真系無奈,都系個句,我冇做過,可以 ...

我可以話你知,冇用架,大家心裡有條刺,你好難辯護,因為要搵蛛絲馬跡一個人犯錯容易,要証明你100%清白冇可能,就算搵唔到你有出軌証據,你老公都可以話只係未搵到,唔代表冇,與其再去紏纏,倒不如大家坐低,切實去傾下,如果已經冇感情,不如分開,傾好仔女以後點樣安排,放生大家,好像明存實亡嘅夫妻名份。

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

大宅

回覆樓主:

佢搵到條底褲>話你勾佬>話要講俾親戚朋友知>驗DNA驗到仔女係佢既要搶

如果佢唔係懷疑左你好耐有個機會入你 , 就有係一齣好戲既可能,你同佢相處咁耐 你應該大概估到係邊種,,小心處理,切忌衝動

大宅

呢個係導火線,兩夫妻無咗愛,無咗信任,一齊只會互相折磨!有埋金田一幫你查又如何呢?佢係唔信就點都唔會信,我會索性同佢講, 兩個仔女唔係佢,係自己單性繁殖出來!之後叫佢過主佢無資格做人老豆!

伯爵府

BK Milk勳章

本來我不想說,版主都說了,我真覺得這是上天安排你們分開

別墅

applejuicebbchi 發表於 19-3-28 01:02
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22400247

三日前有個 post 都有講, 洗衣店經 ...

我平時自助洗乾衣,會留意有無漏衫,因為會痴住洗衣機筒壁上面,但係有時放入去洗衫既時候候係唔會留意小物件,可能就系一條黑色不知明底褲漏拎,我又去放衫去洗,洗完之後烘干,一齊拎返屋企,又冇留意就放入老公個內衣格。

珍珠宮

.

大宅

回覆樓主:

其實你可以拎返件底褲去洗衣店問下,如果真係其他人,叫返洗衣店同你老公解釋!至少唔洗被屈出軌!如果佢之後都係要驗DNA就由佢驗,真金不怕火煉,一次小事令自己早日睇清佢係一個點既人再諗清楚應唔應該繼續一齊!

別墅

emb_mama 發表於 19-3-28 01:14
其實你可以拎返件底褲去洗衣店問下,如果真係其他人,叫返洗衣店同你老公解釋!至少唔洗被屈出軌!如果佢之 ...

係自助洗衣店,好難搵到人

大宅

Yulastsmile 發表於 19-3-28 00:07
近幾日搬屋,今日搬完,老公沖涼搵衫,搵到條底褲唔系佢既。話係底摷到既,話我勾佬,由於有小朋友在場,冇 ...

嘩,咁咪水洗都唔清?好無辜

大宅

回覆樓主:

你都可以問問佢,
老公呀,你覺得條底褲到底點黎架呢?有奸父黎過夜仔女唔知?如果唔係中午過黎偷情,走個時唔啫底褲漏左係度,定專登帶多條底褲黎換,舊個條俾你洗?你又係屋企洗衫的,點樣偷情偷到漏底褲

首頁
12345...19

尾頁

跳至