齊齊著數

跳至

首頁

尾頁

洋房

啱啱join左Medilase,送6次唇毛,join plan變永久。有興趣PM。

本人成身都係momo,所以好吸色,
underarm都係打左4次就差唔多冇,6次就KO左,過左都5年都冇再生返出黎。
Upper lip 就真係打極都有。之前個plan係做10次,6次基本冇晒,之後我又懶得去打,但剩返好少momo。
Full leg就真係基本上冇momo。講真,自從脫左之後夏天真係好方便,我唔洗下下要每一兩個禮拜哩係廁所搞成半個鐘,我不如用呢半個鐘去做運動,或者訓覺好過!

以前既科技就係覆冰,其實敷冰本人覺得唔係好舒服,反而今次medilase既冷凍劑我覺得ok,我真係冇乜感覺。

歡迎想要momo bye bye既姊妹PM我,有75折

別墅

bribribunny4321 發表於 19-4-6 22:10
啱啱join左Medilase,送6次唇毛,join plan變永久。有興趣PM。

本人成身都係momo,所以好吸色,

Pm pls

洋房

erica122 發表於 19-4-7 22:00
Pm pls

Sent u msg

大宅

bribribunny4321 發表於 19-4-7 22:45
Sent u msg

有興趣! 私訊我

洋房

啱啱試左全身,估唔到最痛竟然係pat pat!
Bikini位其實冇想像中咁痛,反而比underarm要好。一諗到夏天唔洗下下都搞自己d momo就好開心!
如果jm有咩問題可以隨時問我!張6次試上唇仲未送出,邊位想要記得留言畀我呀

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊