自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我話做女人真係好慘。老公偷食,受罪既係老婆。你話如果兩公婆本身感情已經出現問題,然後老公偷食,老婆會撇脫D,say Bye bye,從新開始。 最弊係平日夫妻恩愛,家庭幸福,無啦啦發現老公偷食,都唔知點接受!又要顧著頭家,仔女感受,又要過得自己。離又係,唔離又唔係。睇下你地D男人!

「無啦啦躺著也中槍!都係快D訓啦。」

男爵府

要偷食嘅,結咗鄉嘅女人都會偷

公爵府

代入角色, 女人就中意無咁慘諗到咁慘

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

PrettyWife2013 發表於 19-4-17 12:05
我話做女人真係好慘。老公偷食,受罪既係老婆。你話如果兩公婆本身感情已經出現問題,然 ...

痴筋先會
自古男兒多薄倖
女子多痴根

子爵府

回覆樓主:

點解要鬧佢? 而家偷食個個又唔係我c6
偷食男女都有可能發生,被背叛嘅一方一定難受

子爵府

下 你都幾冇理取鬧

伯爵府

2018復活節勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

唔係掛,點會鬧呀?鬧嗰個係咪有精神病?

男爵府

回覆樓主:

唔會

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

PrettyWife2013 發表於 19-4-17 12:05
我話做女人真係好慘。老公偷食,受罪既係老婆。你話如果兩公婆本身感情已經出現問題,然 ...

心穎愉食,馬明唔受罪?

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

唔會咁無聊

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

點解要鬧自己老公,又唔係佢偷食?不過風頭火勢,講得中肯少少或者話男人都有好嘅即俾人嘴藐藐,話你離地,咩女人唔可以信晒男人,咩一定要唔好太投入,咩一定要居安思危。。。其實好多嘢整定嘅,關係如果係牢不可破,冇人可以介入到,咁如果係個老公自己身痕,只能怪自己有眼無珠,即投撇冇商量,當然會難過,但放生自己緊要D喎,成世人流流長,我覺得冇男人唔會死。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

侯爵府

你C6真無辜

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

樓主你都幾無聊, 好似講緊你c6偷食咁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我淨係同老公講, 偷食會俾人知, 要還架

水晶宮

回覆樓主:

冇,c6放工見許個記招問我咩事
我c6冇女人緣所以我冇擔心過
而且失戀失婚也好,我唔會hurt到做唔倒人。

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

唔會,我淨係叫佢唔好俾人影到,唔好俾我知
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

珍珠宮

畀面勳章

痴線!關佢咩事。就算系2位主角都輪唔到你同我鬧,做好花生友本份,食花生,睇戲。

子爵府

開心吸收勳章

出得黎行, 遲早要還

首頁

尾頁

跳至