自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

公爵府

原本whatsapp日日好多野傾,有一排靜左但我都冇留意,後來上星期見到佢地fb po聚會相,因為係有dress code所以唔係臨時約嘅,只有一兩個人冇出現,我事前都唔知,估佢地另起新group傾,唔怪早排我講野都好少人回應
我又冇寸過人又冇哂命,都唔隻知衰咩

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

佢地自有原因。諗太多盞傷心。有緣下次再見。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

emimi 發表於 19-4-22 21:01
原本whatsapp日日好多野傾,有一排靜左但我都冇留意,後來上星期見到佢地fb po聚會相,因為係有dress code ...

即係緣盡
唯有放棄
試下有啲單獨嘅自己個別聯絡睇下可唔可以繼續做朋友
不要從別人的嘴裡去認識我

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

原本whatsapp日日好多野傾,有一排靜左但我都冇留意,後來上星期見到佢地fb po聚會相,因為係有dress code ...
一次啫,唔需要理衰咩~
算囉,唔係點?唔通跺地咩?
或者下次,會再約過大家出黎玩,冇野既~睇定d先。

侯爵府

有無一兩個熟d問下發生咩事

公爵府

crystal媽咪 發表於 19-4-22 21:07
即係緣盡
唯有放棄
試下有啲單獨嘅自己個別聯絡睇下可唔可以繼續做朋友

好少單獨聯絡,因為我係後期先加入
我平時日日用cc手袋,同佢地食飯都唔敢用,怕人覺得我曬命,只會用coach同mk袋

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

emimi 發表於 19-4-22 21:12
我平時日日用cc手袋,同佢地食飯都唔敢用,怕人覺得我曬命,只會用coac ...

咁唯有再識過

公爵府

tester5 發表於 19-4-22 21:07
一次啫,唔需要理衰咩~
算囉,唔係點?唔通跺地咩?
或者下次,會再約過大家出黎玩,冇野既~睇定d先。

係呻下,我又唔會開聲問原因嘅,一定係另起group,超過十個人要聯絡

公爵府

crystal媽咪 發表於 19-4-22 21:13
咁唯有再識過
我諗唔關用手袋事
我啲朋友都冇用名牌袋

唔係手袋事,係我講野同行為都盡量小心,怕hurt到人唔知

子爵府

回覆樓主:

佢地有心玩野仲檢討自己衰咩 睇開d吧

寶石宮

emimi 發表於 19-4-22 21:15
唔係手袋事,係我講野同行為都盡量小心,怕hurt到人唔知

自己諗下有冇講錯嘢,如果冇,問心無愧,唯有放棄佢哋啦!
早排我都放棄咗一個識咗兩年嘅朋友,我冇解釋比佢聽,佢亦都唔知我嬲乜
我就不停疏遠佢
不要從別人的嘴裡去認識我

琥珀宮

我平時日日用cc手袋,同佢地食飯都唔敢用,怕人覺得我曬命,只會用coac ...

當初總有人帶你入group,應該同你fd d,可以問下佢係咪自己得罪人

公爵府

覺得自己唔開心,唔舒服,我會退出群組,我都遇過你個情況,真係唔好受,巳退群組,緣盡

子爵府

算啦!扮盲、扮啞,唔理、唔問

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

emimi 發表於 19-4-22 21:14
係呻下,我又唔會開聲問原因嘅,一定係另起group,超過十個人要聯絡
唔好唸咁多,忘記佢吧,你都控制唔到。
下次再約開開心心去玩,唔好因為咁小事就唔開心。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你有冇響之前聚會唔投入

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

可能佢哋感覺到你睇唔起人點解用個袋都要分級數? 而且又唔係相差好遠。鍾意用乜就用乜,你刻意唔用反而令人覺得你對佢哋唔真誠...

侯爵府

畀面勳章

可能佢地覺得同你唔啱玩,好小事

禁止訪問

首頁
12345...10

尾頁

跳至