親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問曾經到過曼谷趣志尼亞兒童樂園的JM,
2個小孩5-6歲自己玩職業體驗,大人如要陪同(只是跟著拍照)大人要不要購入場券呢?可以出入場地多少次?
一般能玩多久?
有限時?限體驗多少個職業?

請分享經驗 感謝

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

DicksonBaBa 發表於 19-4-29 02:04
請問曾經到過曼谷趣志尼亞兒童樂園的JM,
2個小孩5-6歲自己玩職業體驗,大人如要陪同(只是跟著拍照)大人要 ...

要! 只有一次出入, 可玩full day!

wcpcelia    發表於 19-4-29 10:31
放下自在

別墅

cattz288 發表於 19-4-29 07:11
要! 只有一次出入, 可玩full day!

哦 大人陪同 無得玩 都要俾入場費⋯好的 謝謝

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

DicksonBaBa 發表於 19-4-29 16:52
哦 大人陪同 無得玩 都要俾入場費⋯好的 謝謝

係!為左安全, 如果父母前後腳入場, 大人都唔可以單獨入內, 要call返仔女在入口接應先入得!

大宅

回覆 cattz288 的帖子

請問父母前後腳入場, 是指只需要一張成人票, 如爸爸出去後, 可再由媽媽持同一張票入埸陪小朋友? 或是需要再另買票?

象牙宮

rc88 發表於 19-7-6 17:41

請問父母前後腳入場, 是指只需要一張成人票, 如爸爸出去後, 可再由媽媽持同一張票入 ...

每次入場都有電子手環, 出左就無得再入!
如果爸同仔先入場, 媽遲入, 都要仔去門口接媽先入得! 因為大人唔可以單獨入場
放下自在

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

rc88 發表於 19-7-6 17:41

請問父母前後腳入場, 是指只需要一張成人票, 如爸爸出去後, 可再由媽媽持同一張票入 ...

爸爸同媽媽都需要買飛

首頁

尾頁

跳至