夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

感覺上完全吾著緊你!吾愛你!
不過一個願打一個願捱

大宅

回覆樓主:

你老公好衰

男爵府

想生BB熱投

衰老公一名X2

珍珠宮

今次小產....可能就係要比你睇清楚呢個男人..
係唔係合格做daddy...似乎都完全唔合格喇...
基本上連做老公都唔合格....好好諗下係唔係要同咁既男人生小朋友.
難聽d講...如果冇小朋友...將來你要走都輕鬆d

男爵府

tiarakathy 發表於 19-5-2 14:28
哈哈,我有同樣經歷,仲要兩次。

第一次係7年前,人手第一次手術,要全身麻醉,當時仲係男朋友嘅佢,我 ...

嘩,講真,俾我即時分手,明知佢有前科,所以今次小產唔陪你又有何出奇?

男爵府

lovelykitty 發表於 19-5-3 11:26
今次小產....可能就係要比你睇清楚呢個男人..
係唔係合格做daddy...似乎都完全唔合格喇...
基本上連做老公 ...

算啦,樓主條底線低到不能再低

珍珠宮

第一次係7年前,人手第一次手術,要全身麻醉,當時仲係男朋友嘅佢,我 ...

你無事就好地地
你有事就自己搞掂唔好煩到佢
呢種男人點過人世?佢完全唔理你感受,唔顧你安危,唔理你身體有任何病痛
佢只顧自己,自己鍾意想點就點,話之你有咩病咩痛,佢連照顧老婆都唔願意,點去照顧bb?

你仲為咗生bb經歷咁多痛苦,你認為值得嗎?佢口講話想有bb係無意義,根本佢無能力同心機去都照顧bb
如果生完有任何事,你都唔期望佢會顧你兩母子的話,而你唔會介懷的話.....咁同單親分別唔大.....

不過依加你最緊要養好身子,有無屋企人可以幫手照顧你?
Take care

伯爵府

回覆樓主:

你老公個格唔多掂喎,對老婆咁咀賤,唔值為佢生bb 咁辛苦,做人世要認真諗諗,你養好身體後,說出你的感受。

複式洋房

無老公真係唔成熟 成日淨係掛住玩

大宅

好老實講,如果我老公係咁,絕對唔會同佢生B,可能仲要諗下係咪繼續一齊tim! 生B對一個女人黎講已經要犧牲好多野,身心都要好大承擔,你老公一d都唔重視你,俾我感覺好似是但一個女人生都得,你就算生左都會同單親冇分別,咩都要靠自己,咁生黎有咩意思!

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

sheep010 發表於 19-5-3 12:27
算啦,樓主條底線低到不能再低

你睇樓主啲留言係咁哈哈哈,証明已經冇左件事喇

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

樓主,首先坐好小月,養好身體,其他嘅嘢唔好諗住。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tiarakathy 發表於 19-5-2 14:13
多謝你,我心情好好啊,我瞓番覺,上嚟呻下,睇下康熙來了,就好快心情好。
...

正面思想,非常好。

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

比我一定唔會生⋯而且應該唔會再想同佢繼續一齊⋯呢個男人太差了吧⋯你重有得揀真係諗清楚⋯別將來後悔揀個對自己唔好亦唔尊重自己嘅人對一世⋯首先你係要同佢坐低好好咁傾⋯係認真咁去傾佢做得唔好又過分嘅地方⋯如果佢都毫無反應⋯我行我素⋯咁你自己識得揀啦⋯⋯
~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

大宅

仲叫朋友黎開party睇波...

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

睇清楚眼前呢個男人
我經歷過,老公陪到既佢一直全程陪我(入左院又唔係探病時間陪唔到無法),見我喊仲會攬實我、安慰我,但其實佢都好唔開心佢都有喊,就係因為有佢陪住我先好返企返起身。
另一半既支持唔一定要講出口,但自己一定感受到有定無如果連你自己都有所懷疑,咁真係要好好諗清楚,往後仲要唔要小朋友、第時有小朋友佢又會點樣⋯⋯
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

子爵府

你自己有份做成

男爵府

pple 發表於 19-5-3 18:47
好老實講,如果我老公係咁,絕對唔會同佢生B,可能仲要諗下係咪繼續一齊tim! 生B對一個女人黎講已經要犧牲 ...

呢版好多傻更更女人同啲大細路男人生b, 生b前仲抱住希望個男人會改變, 點知b出世後係一啲都無改。
通常結果係生完幾年就離婚, 變單親媽, 因為以前忍耐丈夫果啲愛已經比晒個仔/女, 再無可能好似以前咁忍條佬。

老婆剛小產完, 佢仲可以帶朋友上屋企開party, 仲要個老婆服侍。咁大個人, 唔識關心人, 仲未定性, 如何做一個合格父親???。係樓主先忍佢, 如果係我老公, 已經遞張離婚協議書比佢簽。

禁止訪問

子爵府

回覆樓主:

你老公真係好抵鬧
我陀女女時,十零週因流血,醫生寫紙係家中養胎,有晚特發抽筋,個肚痛到痴線,到緩一緩時我whatapp老公,老公即時飛的返黎,仲滿頭大汗好緊張,個時我就知係抵同佢生bb,出左世佢真係錫到燶

首頁

尾頁

跳至