時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 jimliu713 的帖子

佢年多後,一定出戰立法會.人氣勁過李卓人.不能留在家中了

子爵府

好媽媽勳章

luvkaka 發表於 19-6-15 20:54
台灣外國信矖就得啦

信者得救

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

唔好怪人,人地都係被推出來做場戲,只怪有些香港人蠢到無朋友。

子爵府

佢地選擇性失明架

大宅

佢真係太好戲,有朋友睇到好心痛喎

還有琴晚嗰6000個媽媽不代表我呀

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

如果佢帶埋2個仔係最前同警察對特
我一定buy佢
點解佢2個仔唔出現呀?
如果係好媽媽
就倒返轉,叫班學生走啦!
係時候要推呢位好媽媽上位
珍惜自己,珍惜身邊人...珍惜眼前人
不要給自己一個遺憾~

伯爵府

醒目開學勳章

樣禾糖 發表於 19-6-15 16:11
完全唔感動

佢叫警察收隊時,我真係覺得好笑,你估警察唔想快d 收隊

咪係,你班人唔走點收隊啊!

珍珠宮

vkk 發表於 19-6-15 23:06
如果佢帶埋2個仔係最前同警察對特
我一定buy佢
點解佢2個仔唔出現呀?

佢做場好戲無非逗人工養自已屋企2個仔姐。。。係好媽媽來既!

男爵府

大力大力 發表於 19-6-15 15:59
全部都係假........假.........假.........

一場鬧劇,聲淚俱下,推自己人出來做造場大戲,欺騙大 ...

騙徒手法層出不窮

首頁

尾頁

跳至