想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

好想呻吓。。當年結婚以為生小朋友好易成日諗住玩多幾年先,到真係想生試左成年先bingo.當我滿心歡喜時,8w都冇閃閃最後要做吸宮。隔左大半年再次bingo, 幸運地順利生產。本身唔貪心諗住一個就夠,上個月意外中左,用左幾日時間接受天意再次迎接新生命,然後又係8w個胎停左又要做手術。
我知道自己好幸福有一個好乖好錫我的小朋友,但唔識同佢交代點解bb突然冇左。佢仲成日提我食葉酸, 又問點解bb 0係天上面咁耐都唔落黎,我忍唔住匿埋廁所喊。。。3次小x 2次我真係好心傷,又要再面對一次失去的痛苦,見到老公由驚喜變失落都好無奈,我只能在家扮堅強夜晚匿埋喊

大宅

回覆樓主:

媽媽加油! 時間係治療傷痛的最佳良藥!

大宅

時間過去,心情慢慢接受,難過的日子點都要挨過,好彩你仲有大寶。

大宅

你都好過我啦,有一個乖寶寶,我已經高齡啦,兩年前小x 一次,岩岩又再第二次小x, 兩次都係胎停,我都唔知點算好

別墅

cony0506 發表於 19-6-17 09:52
你都好過我啦,有一個乖寶寶,我已經高齡啦,兩年前小x 一次,岩岩又再第二次小x, 兩次都係胎停,我都唔知 ...

如果連續兩次會唔會睇醫生揾下原因? 如果真係好想要bb趁早揾方法解決,加油

別墅

回覆樓主:

今日做手術了,做完好似鬆左口氣,接下來要努力養番好身體畢竟仲有大寶要照顧,仲試唔試而家唔敢諗

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

maymui 發表於 19-6-16 13:44
好想呻吓。。當年結婚以為生小朋友好易成日諗住玩多幾年先,到真係想生試左成年先bingo.當我滿心歡喜時,8w ...
樓主加油呀, 祝福~

大宅

maymui 發表於 19-6-16 13:44
好想呻吓。。當年結婚以為生小朋友好易成日諗住玩多幾年先,到真係想生試左成年先bingo.當我滿心歡喜時,8w ...

你都好幸運啦,我3次小產左3次,我都高齡啦,唔知點算

大宅

回覆 maymui 的帖子

對呀,依家係甘上bk 揾資料睇下要check d 咩

別墅

catcat_yu 發表於 19-6-17 17:38
你都好幸運啦,我3次小產左3次,我都高齡啦,唔知點算

有冇揾醫生check下? 要堅強d, 我都努力自我修復中

大宅

maymui 發表於 19-6-18 12:24
有冇揾醫生check下? 要堅強d, 我都努力自我修復中

有呀。我今次係威院做ivf既。希望搵到原因再放胎