自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

中銀話。見我換咁少。
破例一次換俾我

我4張$500換2張$1000
真係第一次聽有咁條例

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

yellowmama 發表於 19-7-6 17:25
中銀話。見我換咁少。
破例一次換俾我
我試過交行,都系話現鈔只可大紙換細紙

子爵府

jessicaxu 發表於 19-7-6 17:30
我試過交行,都系話現鈔只可大紙換細紙

哦。原來真係 係咁

水晶宮

yellowmama 發表於 19-7-6 17:25
中銀話。見我換咁少。
破例一次換俾我

哦好簡單啫!入落戶口再提款囉

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我問家人(幾年前做銀行)佢話不嬲都係咁wor
佢話一係入左戶口再攞wor,街客係規矩唔得
我都唔知tim

水晶宮

入$500紙,拎$1000紙囉
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

水晶宮

Charlotte_mom 發表於 19-7-6 17:43
我問家人(幾年前做銀行)佢話不嬲都係咁wor
佢話一係入左戶口再攞wor,街客係規矩唔得
我都唔 ...

係㗎!個個拎一萬幾千廿蚊紙換大紙staff咪好唔得閒?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

十幾廿年前都係咁,一係入戶口再攞出嚟。

子爵府

bmuimami 發表於 19-7-6 17:42
哦好簡單啫!入落戶口再提款囉

櫃檯攞現金。
我唔知會唔會收手續費

水晶宮

yellowmama 發表於 19-7-6 18:14
櫃檯攞現金。
我唔知會唔會收手續費

下個月就唔收了。今個月就視乎用緊乜服務級別喇

首頁

尾頁

跳至