論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

PearPearzheng@ 發表於 19-8-12 11:36
我唔會欠佢。。。要比的我會比。。只係我覺得之前乜都話要睇醫生。。好似當我水魚咁。。最後爆眼, 我先忍 ...

我咁耐計埋佢用過2個菲。。識得的姐姐計埋佢家姐。同昨天來的agent, total計埋佢得4個。。咁點樣好多人話我差呢? 我舊姐姐同同屋苑的姐姐講我是非? 所以個個都話我差?定佢講比佢d姨媽姑姐知平時點樣, 所以大家一齊話我差? 但之前係醫院時又話好想做好耐。。我真係好唔開心?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

PearPearzheng@ 發表於 19-8-12 11:36
我唔會欠佢。。。要比的我會比。。只係我覺得之前乜都話要睇醫生。。好似當我水魚咁。。最後爆眼, 我先忍 ...
因佢以屈揾食, 唔係正正經經做野, 攪到你煩到嘔, 衰工人就得米。 你唔夠賤, 無得玩。

子爵府

"尤其是係菲菲, 佢只會記得你對佢唔好, 唔會記得你之前有幾好"。
呢句yes!

水晶宮

PearPearzheng@ 發表於 19-8-12 11:37
我咁耐計埋佢用過2個菲。。識得的姐姐計埋佢家姐。同昨天來的agent, total計埋佢得4個。。咁點樣好多人話 ...

打工仔跟其他人 數老闆, 其實好平常。你唔好咁上心, 會激壞自己。

大宅

birdbird 發表於 19-8-12 13:28
打工仔跟其他人 數老闆, 其實好平常。你唔好咁上心, 會激壞自己。

剛才agent打左比姐姐, 話補翻計錯的1日錢。。佢冇野講啦。。agent話佢講野令人好唔舒服, 同埋佢已經搵到野做啦。。

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

早走早着

大宅

PearPearzheng@ 發表於 19-8-11 23:35
長文:
姐姐MAY VIDAD FAXXXXX 91年5月出世, 今日上機, 係因病(扁桃線發炎)自己辭職的, 剛剛做了11個月, 本 ...

個姐姐幾歲?有無小朋友?

大宅

Dongs 發表於 19-8-23 15:10
個姐姐幾歲?有無小朋友?

91 年5月出世。。有個仔好似6~7歲

大宅

我對上個印又係得閑無事就病下..都係90後..就出糧前幾日或放假前一日就會好番.....其他時候都係話呢度唔舒服果度痛咁.....真係好Q煩....每個月最少睇1-2次醫生....又唔安時食藥.....

首頁

尾頁

跳至