親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

去paradise country 定可倫動物園好?
午餐要買bbq buffet 嗎?
Thx

水晶宮

paradise country 你當係 farm 咁樣參觀, 有 cowboy, 地方唔大.
Currumbin Santuary 有多d 動物睇 (reptiles, birds), 其中個 bird show 好值得睇.
園內 有 tree top challenge (另外買門票及要預約) 玩攀爬, 飛索.

男爵府

BK Milk勳章

pidget 發表於 19-8-20 19:37
Thx

Paradise country 勁多大6團
我上午去,好嘈好迫
Lunch 後團走晒,好靜,都ok 嘅
抱樹熊一秒影相,影完即時抱番走

wcpcelia    發表於 19-8-21 09:25

大宅

kmpurin 發表於 19-8-20 21:23
Paradise country 勁多大6團
我上午去,好嘈好迫
Lunch 後團走晒,好靜,都ok 嘅

主要係想同樹熊影相同睇動物,見四大套票比較抵

大宅

pidget 發表於 19-8-20 22:00
主要係想同樹熊影相同睇動物,見四大套票比較抵

有冇JM喺Paradise Country stay 一晚,值得試嗎?

男爵府

Paradise Country 好細,冇咩睇,裡面動物Currumbin 都有。

大宅

pidget 發表於 19-8-20 19:37
Thx

兩個地方都去過。
paradise country 好細,但是表演 show一個接著一個,好方便,就係旁邊,不用行, 我自己好喜歡。
currumbin 好大, 好多嘢看, 最好去之前計劃行程,好像我們太隨意會錯失好多 show, 想看那個 show, 但是太遠,要搭小火車,去到個 show已經完了。

wcpcelia    發表於 19-8-26 09:38

首頁

尾頁

跳至