時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

賣國賊

https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3jLHj9k7xWso0Rcb2wrG2DZ8lDxjphIaLff5cpxZx_E5AUe-sMwmA3ujo&v=lreTe5wVJQ8

男爵府

嘩!!真係敵人嘅敵人就係朋友,無恥無極限。

男爵府

呢位陳生講嘅野令人覺得香港真係腐敗黑暗到受傷都唔敢就醫,佢唔係抺黑中國,佢係抺黑香港,香港係佢口中簡直係暗無天日。

伯爵府

垃圾,要個無人權國家幫佢爭取民主自由,開玩笑嗎?

曱甴仔用下你地個腦到底你地爭取緊咩呢? 唔好再被人利用啦。

子爵府

siulili 發表於 19-9-4 10:55
垃圾,要個無人權國家幫佢爭取民主自由,開玩笑嗎?

曱甴仔用下你地個腦到底你地爭取緊咩呢? 唔好再被人 ...

所以我己經係自己fb shared 出去,等多啲人睇下佢地嘅真面目

伯爵府

moto1357 發表於 19-9-4 11:12
所以我己經係自己fb shared 出去,等多啲人睇下佢地嘅真面目
但你覺得黃屍有這分析能力,會明白嗎?

如何才能令年青人醒覺? 佢地太自以為是了。

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

希望印度接收佢哋。

子爵府

小茂 發表於 19-9-4 10:54
呢位陳生講嘅野令人覺得香港真係腐敗黑暗到受傷都唔敢就醫,佢唔係抺黑中國,佢係抺黑香港,香港係佢口中簡 ...

聽完佢講,我簡直覺得自己喺敘利亞等戰火之中。(emoji)

男爵府

回覆樓主:

叫印度幫手, 佢真係腦生草,印度仲有種姓制度, 賤民係連入學讀書都難,比人歧視到政府差不多任佢哋自生自滅, 咁叫民主?
仲有, 印度窮到死,你估暴動唔洗錢?

究竟呢班蠢人,對世界有幾多認識? 真心覺得佢哋係度獻世, 仲唔夠醜?

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

陳浩天最後會好似柴玲果D領袖咁,2047前已獲美國批准以政治理由移民,到時乘低香港呢個爛攤子比我哋,佢理得你到時比印度玩定美國玩定台灣玩,最好而家拉咗佢判終身監禁,唔係係佢2047前實走佬!

首頁

尾頁

跳至