論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我就嚟激死,今朝我自己整三文治,發現唔見咗包芝士,我新買的,大包裝$70,竟然發現喺廳,我鏟姐姐起身問,佢話怕阿妹開雪櫃食,於是放廳,已經唔係第一次,上次已經係咁,我話完佢,呢D係牛奶製品必須雪藏,佢今次又係咁,好彩我見到,如果唔係實當冇事俾佢地食,於是我直接丟左,勁心痛,又浪費,我叫佢你陣間買返俾我!
佢做緊第三張約了,由我仔出世開始到宜家5歲,個人都仲係唔上心冇記性,經常令我諗續約與否,但見對我D仔女還ok,又唔點駁咀,由細湊大,就忍,唉~我見其他人話工人9成係咁,對D仔女ok就算....如果係你地會繼續用嗎

大宅

jenny729 發表於 19-9-19 07:07
我就嚟激死,今朝我自己整三文治,發現唔見咗包芝士,我新買的,大包裝$70,竟然發現喺廳,我鏟姐姐起身問 ...

少錯都算,除非真係無記性到唔記得關爐頭姐,我會考慮有無咩大錯,態度差同偷竊講大話惡習一概唔會忍,對小朋友好都係好重要。

男爵府

我剛同姐姐續第一次約,剛放完2星期大假回來,好似失左憶咁,都係大頭蝦,之前一個月總有一次唔記得接我仔放學,激死人,不過好鍚我仔就算,忍佢

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

我就嚟激死,今朝我自己整三文治,發現唔見咗包芝士,我新買的,大包裝$70,竟然發現喺廳,我鏟姐姐起身問 ...
好少事啫。我自己都會唔記得。

我買大包裝的東西,會一早分開一少包,每次攞1包。

每個人都有缺點

大宅

作為工人來講態度好係好重要,每個人也會有大頭蝦既時候。人無完人,唔同工人有唔同既缺點。樓主都可以睇下有無d方法可以避免同樣既情況再次發生,畢竟只是鬧工人並唔能夠解決方法。

大宅

DHA勳章

我個真係唔記得熄爐,食完餐飯我入廚房仲好香我先發現,好彩仲有d油煮緊,個底燶曬。

首頁

尾頁

跳至