時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

今朝經過某馬鐵站, 本來牆上好耐之前俾曱甴噴咗"賣港之鐵, 何堪再坐", 不過而家有有心之人貼上呢張紙..."抗暴逆暴, 心善即美"

我想講, 作為馬鐵封站嘅受害人, 我全家上下呢幾日嘅生活大受影響...
星期二返工遲咗一粒鐘, 個黃屍同事問我點解唔call UBER? 我真係反白眼, 我唔係無車, 我一早上咗巴士, 係條馬路塞車吖嘛!!! Uber D 車曉飛嘅咩???
阿囡6 歲人仔, 放學後焗住等巴士等咗30分鐘!!! 因為唯一一架去到目的地嘅巴士係30-35分鐘一班...

我係唔會原諒破壞港鐵嘅暴徒!!! 垃圾港台成日報D新聞話"市民稱諒解示威者行動", 正垃圾新聞!!!
唔好同我講話咩點解唔早D出門, 因我要送完小朋友返學先至返工!

子爵府

垃圾港台成日報D新聞

補充內容 (19-10-10 13:13):
正垃圾新聞!!!市民係唔會原諒破壞港鐵嘅暴徒!!!

補充內容 (19-10-10 13:15):
"抗暴逆暴, 心善即美"
all people no need to work for a living?

補充內容 (19-10-10 13:15):
who write "抗暴逆暴, 心善即美" is a mental retard

補充內容 (19-10-10 13:17):
above type wrong
"賣港之鐵, 何堪再坐" is mental retard

水晶宮

vpo0615 發表於 19-10-10 13:08
今朝經過某馬鐵站, 本來牆上好耐之前俾曱甴噴咗"賣港之鐵, 何堪再坐", 不過而家有有心之人貼上呢張紙..."抗 ...

首頁

尾頁

跳至