親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

最希望就係方便,酒店或者民宿環境OK,唔該曬

瑪瑙宮

大廚勳章

grace-yeung 發表於 19-10-13 10:25
最希望就係方便,酒店或者民宿環境OK,唔該曬

吾講錢。。。我覺得瑞士南海最方便交通。。。

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

seaheart88 發表於 19-10-13 10:30

多謝你建議,我想8000幾4晚太貴啦,我預係$1200左右一晚
≮新既起點√新既人生→新既開始 メ 有個錫自己既老公仔 シ 真係好開心好開心+_+ ≯

瑪瑙宮

大廚勳章

grace-yeung 發表於 19-10-13 10:34
多謝你建議,我想8000幾4晚太貴啦,我預係$1200左右一晚

Cross。。我覺得也叫方便
好近道頓堀。。又近國產牛。。。激安

瑪瑙宮

大廚勳章

grace-yeung 發表於 19-10-13 10:34

平既 red roof。。。我見網多人推。。。但我無住過
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

子爵府

seaheart88 發表於 19-10-13 10:35

Cross。。我覺得也叫方便

請問你係咪講呢間啊?
≮新既起點√新既人生→新既開始 メ 有個錫自己既老公仔 シ 真係好開心好開心+_+ ≯

瑪瑙宮

大廚勳章

grace-yeung 發表於 19-10-13 10:42
請問你係咪講呢間啊?

我講呢間

小孩6歲以上

禁止訪問

瑪瑙宮

大廚勳章

oaerinasa 發表於 19-10-13 12:11
對新手來講, 新阪急比 Swissotel、Cross 更方便, 亦符合 $1200 / Yen 16000 左右預算.

我無住過呢間。。。但cross 同瑞士南海就住過。。。所以介紹。。。jm之前最初無講價錢。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

禁止訪問

瑪瑙宮

大廚勳章

oaerinasa 發表於 19-10-13 12:20
師姐你係上等人, 平時住開 Hilton, 點會住新阪急, 不過你冇可能唔知新阪急位置的方便程度吧, 但你舊年個間 ...

但係我真係覺得瑞士南海嗰區方便啲喎。。。新版急淨係搭巴士方便囉。。。

瑪瑙宮

大廚勳章

oaerinasa 發表於 19-10-13 12:20
師姐你係上等人, 平時住開 Hilton, 點會住新阪急, 不過你冇可能唔知新阪急位置的方便程度吧, 但你舊年個間 ...

我上年住嗰間vischio 都唔止千2港紙啦。。我記得我都影過俾你睇已經係book開幕價錢
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

禁止訪問

瑪瑙宮

大廚勳章

oaerinasa 發表於 19-10-13 12:30
各有 各好 / 各不好啦.

心齋橋個邊太多遊客, 梅田食肆種類會比較多, 去京都 神戶 新幹線 更方便, 但平價酒 ...

我依家愛上北海道啊。。。要開始計劃第五次2020年。。看葉
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

禁止訪問

子爵府

seaheart88 發表於 19-10-13 10:30

最後我都揀佐你講依間,因為方便,唔該曬

wcpcelia    發表於 19-10-14 12:12

瑪瑙宮

大廚勳章

oaerinasa 發表於 19-10-13 12:37
我又 Plan 緊峇里島, 已經預約 / 確認左 Asiamiles 四月尾 四連休機票, 但未出票.

如果訂到 9月尾中秋四連 ...

我而家hold住左29/9/20 Hkg —> nrt 。。想6號返香港 cts—>Hkg 。。今朝慢咗一步已經冇位6號回程。。。真係唔好猶豫。。

瑪瑙宮

大廚勳章

grace-yeung 發表於 19-10-13 12:49
最後我都揀佐你講依間,因為方便,唔該曬

Cross? 其實我真心覺得方便㗎。。當然都要睇你去嘅地方嘅。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

子爵府

多謝咁多位嘅意見,最後我都係book咗瑞士南海酒店,8000幾4晚

瑪瑙宮

大廚勳章

grace-yeung 發表於 19-10-13 12:53
多謝咁多位嘅意見,最後我都係book咗瑞士南海酒店,8000幾4晚

原來係瑞士南海。。。我第一次去大阪就係住呢間㗎啦。。。因為貪佢方便囉。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

首頁

尾頁

跳至