潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

如果住明洞,大家有無經驗去邊間H 好啲?比如近啲或者多貨啲或者行得舒服啲咁?

侯爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 +5熱血勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

littlepigmiu 發表於 19-10-23 00:55
如果住明洞,大家有無經驗去邊間H 好啲?比如近啲或者多貨啲或者行得舒服啲咁?
...

可以去狎鷗亭站的旗艦店,行完仲可以去地庫cafe嘆下午茶

大宅

bemiu_uncha 發表於 19-11-5 09:35

係啊!呢間好多野買

大宅

bemiu_uncha 發表於 19-11-5 09:35

謝謝你啊,已經去完番左香港了,百無啊應該係我太遲去,朝早比人買哂了

wcpcelia    發表於 19-11-6 10:04

侯爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 +5熱血勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

littlepigmiu 發表於 19-11-6 00:12
謝謝你啊,已經去完番左香港了,百無啊應該係我太遲去,朝早比人買哂了
...

我上次都係下午去,好好彩比我買到34 Lindy。

你下次再去首爾時早D去,預祝你買到心頭好

大宅

bemiu_uncha 發表於 19-11-6 09:05

多謝!不過其實首爾買係貴過香港對嗎?我想買lindy 26啊!

侯爵府

littlepigmiu 發表於 19-11-10 00:43
多謝!不過其實首爾買係貴過香港對嗎?我想買lindy 26啊!

我係4年前買,退咗稅後你平咗少少

大宅

bemiu_uncha 發表於 19-11-6 09:05

I have never seen 34. Is it very large?? cos mine 30 is already a bit large for slim sis

侯爵府

happyburger 發表於 19-11-11 10:17
I have never seen 34. Is it very large?? cos mine 30 is already a bit large for slim sis
...

我果次去真係好好彩見到34, 我高及大件,所以34對我黎講唔會太大

別墅

回覆 bemiu_uncha 的帖子

買完30之後發覺34又唔係大得大,我剛去完果間H總店又是乜都無

首頁

尾頁

跳至