夫婦情感

跳至

首頁
23456...17

尾頁

大宅

chu媽 發表於 19-11-10 22:20
回覆 積極的人 的帖子

但係d小三為左自己寂寞就破壞左一個本來好好嘅家庭 ...

一開始就可能係寂寞!之後就一步一步想坐正!一心諗住去破壞人地家庭而想同人夫有美好家庭!d小三好惡毒架!

大宅

回覆 chukamchun 的帖子

但係点解d小三專係鐘意搵d人夫,唔可以正正經經咁搵個男人,又可以話佢地係鐘意做第三者

大宅

chu媽 發表於 19-11-10 23:09

但係点解d小三專係鐘意搵d人夫,唔可以正正經經咁搵個男人,又可以話佢地係鐘意做 ...

因為人夫有家庭有仔女會變得有安全感同成熟感,d小三就係中意人夫成熟穩重!佢哋有條件都正正經經揾個正常男人啦!就係佢地無先貼埋大床攪人夫,人夫對住個送上門嘅女人,真係唔理好醜至緊要就手,食咗先算!食完嘞咪知錯囉!

大宅

nikicheng 發表於 19-11-4 09:46
如果可以我見意你離婚,大家分開住你嘅心情一定會好返嘅,我都係過嚟人,因為住埋一齊,你只見到事件永遠 ...
我有同感, 見到佢只有係諗起件事, 諗起佢講過對我無左愛情, 而話過好愛另一個女人, 相逢恨晚, 咁我仲點樣日日對住佢可以話無嘢?

大宅

有好多中年單身男人都係成熟穩重架喇,唔係結左婚嘅男人先叫成熟,根本d小三就係鐘意搶人野,搶得到咪証明自己贏左囉

大宅

祖明 發表於 19-11-10 01:30
曾經呢度有jm講過,永遠都唔會願諒c6,但最後既然選擇仍然一齊,只會將件事冰封記錄在案,再犯冇情講即走
...

講得出永遠唔原諒, 日日對住其實大家都係何其辛苦。 對我嚟講, 冇得話冰封件事, 釋懷不了...

大宅

積極的人 發表於 19-11-10 09:29
我d朋友都係咁講,唔通話好愛個老婆咩

我C6調轉, 佢係同我講, 仲同佢好友都係講, 話自己同個小三係認真嘅感情。 你地C6肯話唔係對人認真, 應該無咁難受吧?

大宅

syc7 發表於 19-11-11 00:19
我C6調轉, 佢係同我講, 仲同佢好友都係講, 話自己同個小三係認真嘅感情。 你地C6肯話唔係對人 ...

我想講,我老公都係一個認真嘅人,所以我知佢同佢開始嘅時候都應該係認真,同佢好好傾,雖然佢同我講係一時迷失,好快醒,好內疚,覺得對唔住啲仔女同老婆

大宅

chu媽 發表於 19-11-11 00:13

有好多中年單身男人都係成熟穩重架喇,唔係結左婚嘅男人先叫成熟,根本d小三就係 ...

啲小三如果搵到個正常嘅單身男人,又點會肯同人夫一齊,就係無條件先要咁做,有條件一早嫁咗,駛乜做到咁賤咩,諗住可以坐正,接收晒人哋老婆之前嘅一切,點知最後比人夫飛,心有不甘囉,之前又話乜嘢都唔要求,到最後咪又係咁

大宅

chu媽 發表於 19-11-10 22:20
回覆 積極的人 的帖子

但係d小三為左自己寂寞就破壞左一個本來好好嘅家庭 ...

依家啲小三好賤,仲會話你唔識做人老婆,佢又冇做過人老婆,佢有咩資格講,我唔知佢點樣識做,不過都要有人肯同佢結婚,先講啦,唔係咪又係一世單身

大宅

最好笑係d小三懶大方,話唔會介意人夫鍚自己仔女,仲話如果人夫同佢講唔鐘意自己仔女先有問題
真係好想問佢,咁點解佢認為人夫對老婆唔好,同佢ㄧ齊就無問題

複式洋房

我都係依個星期確定老公出軌,個女仔本身有拍左六年男朋友,知我老公結左婚有仔女,都問我老公鐘唔鐘意佢,係咪會錫晒佢,之後佢地就成日講埋啲好肉麻既野,好彩既係,毎女仔同男友住,佢男朋友都知佢對我老公有好感,佢地開始左個幾月,佢地之間暫時未有未事發生,我老公話一定唔會同佢有野,但係話晒一齊做野,會開始減少私底下WhatsApp,我原諒佢,但係佢地始係同事,而且我老公九月先調去嗰個新工作崗位,就算申請再調都未必咁快,真係好擔心。

複式洋房

我老公話佢男朋友每日都一定去接佢收工,我都唔知⋯黎緊佢地會返同一個shifts,我有諗過去等佢收工,睇下佢地係咪真係無做對唔住我既事 
我知咁做唔岩,但係我老公呃過我,我都好驚佢會再呃我,無論結果好定唔好,我都只係想知真相。

男爵府

franceswcy 發表於 19-11-11 10:30
我老公話佢男朋友每日都一定去接佢收工,我都唔知⋯黎緊佢地會返同一個shifts,我有諗過去等佢收工,睇下佢 ...

我c6同小三都係同公司,所以我要佢辭職!如果佢地只係曖昧咁傾下whatsapp之類,我覺得可以原諒!雖然我c6 話無肉體出軌,但佢曾經為左個女人掉低我們(係旅行的時候)!所以我真係吾可以原諒佢!

大宅

回覆 moho 的帖子

我老公個小三直情係係佢同事,雖然話話巳經斬纜,但依家仲朝見囗晚見面面,我咪仲擔心,不過c6堅持話已同小三分開,我唯有相信佢

大宅

chu媽 發表於 19-11-11 11:42
回覆 moho 的帖子

我老公個小三直情係係佢同事,雖然話話巳經斬纜,但依家仲朝見囗晚見面面,我咪仲擔心, ...

我老公同小三都係同事,不過後來唔同Office,開頭呃我只係傾吓計,攬吓錫吓,到最後原來已經上咗床,只係唔想比我知,小三就係用呢樣嘢嚟要挾佢,等佢可以同我老公講多半年電話,死都唔肯分手,但係因為我知道,只可講電話,小三冇得同我老公出街,最後小三發晒癲,我老公頂佢唔住,先爆俾我聽,唔想再俾佢要挾,因為佢覺得太內疚

大宅

franceswcy 發表於 19-11-11 10:30
我老公話佢男朋友每日都一定去接佢收工,我都唔知⋯黎緊佢地會返同一個shifts,我有諗過去等佢收工,睇下佢 ...

我可以講,你老公好易出事,因為男女朋友隨時都可以分手,只要你老公同個小三,繼續傾繼續玩,就一定會出事⋯⋯再加上個小三引下你老公,佢哋實覺得食得唔好嘥

複式洋房

積極的人 發表於 19-11-11 11:59
我可以講,你老公好易出事,因為男女朋友隨時都可以分手,只要你老公同個小三,繼續傾繼續玩,就一定會出 ...

所以其實我都好擔心,我老公係調崗位之前已經搵過工,但一直都未搵到,所以唯有做住先,最怕就係朝直相對。
我可以做既,就係比佢知,我想要真話,即使要分開,我都唔介意,只係唔想佢呃我,依段時間我仍會做好老婆責任,希望佢知我會比機會佢,唔會錯落去。

複式洋房

積極的人 發表於 19-11-11 11:56
我老公同小三都係同事,不過後來唔同Office,開頭呃我只係傾吓計,攬吓錫吓,到最後原來已經上咗床,只係 ...

我知佢地仲有whatsapp,我知佢要傾我都無得阻止,我唯有叫佢唔好出街,因為佢一出街,我就好驚,驚唔知係咪去拍拖,驚唔知會做啲咩。之前佢試過話同朋友食飯,原來去搵個女仔。雖然佢話無做咩啫,但個女仔送到埋黎,男人好難把持得住。

複式洋房

moho 發表於 19-11-11 11:14
我c6同小三都係同公司,所以我要佢辭職!如果佢地只係曖昧咁傾下whatsapp之類,我覺得可以原諒!雖然我c6 ...

我明白個種心情,佢生日個日本身放假,已經計劃好同佢做既野,但係個朝突然同我講,中午佢約左同事食飯,之後返左屋企,同佢食左個晚飯,夜晚又話啲同事要同佢慶祝生日出去飲野。到近排我睇佢whatsapp,原來中午係個女仔同佢食飯,夜晚個女仔借啲意約其他同事,同佢去飲野,個女仔仲話以後每年生日都要陪係佢身邊

首頁
23456...17

尾頁

跳至