懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

小菜豆 發表於 19-11-16 00:15
回覆 cayu 的帖子

哦,小產好小事,大部份是自然的,每6個懷孕,就有一個小產機會,是身體本身唔好彩仲咗 ...
講野前請思考下 唔好盲撐
咩叫好小事?你試過未 係男定女
如果tg 無問題 啲小朋友唔會吸左之後出哂紅疹

複式洋房

babybeans 發表於 19-11-16 12:08
講野前請思考下 唔好盲撐
咩叫好小事?你試過未 係男定女
如果tg 無問題 啲小朋友唔會吸左之後出哂紅疹

佢地自己有立場,就去批評其他準媽咪既出發點。。。
什至質疑人地係假扮媽咪。。。。

每個媽咪都緊張自己bb 架啦!
大家理性討論唔得既。。。

複式洋房

S_F 發表於 19-11-16 12:15

佢地自己有立場,就去批評其他準媽咪既出發點。。。

其實每個人都有自己在意嘅野 都有唔同諗法同立場
呢排警察發射咁大量嘅tear gas 又咁近民居 有啲甚至係射到上民居/老人院 有人又放無人又放 仲有好多人已經出現左唔好嘅反應同影響 作為媽媽(甚至係其他人)擔心都好正常丫
同埋我話擔心tear gas 唔代表我無擔心其他野架喎 點解每次一講tear gas就要咁大反應呢
有時真係會睇呢啲留言睇到好嬲 諗住大家都係媽咪 上黎搵人傾下分擔下都咁難咩

大宅

RainniePoon_FB 發表於 19-11-16 11:24
唔鍾意未行開lo,講咩立場唔立場,係甘係度發泄有鬼用咩⋯⋯政府放左甘多催淚彈,做得出來預左俾人鬧喇,唔 ...

其實妳係咪痴線㗎 做乜鬧人?我幾時有唔禮貌回佢呢?我講佢BB嘅咩妳需要咁激動呢?提醒佢好多嘢會影響佢同BB? 呢個唔係事實咩?淨係得單一樣嘢會影響㗎?

係呢邊討論不嬲都唔應該有政治立場呀 有就返過去政論過邊啦 呢度唔係俾妳鬧政府鬧警察㗎 呢度係用嚟討論懷孕經歷呀

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

有關討論已偏離主題,現將主題關閉
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

首頁

尾頁

跳至