懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇jm可以分享一下已在以上三間做過nifty pro後,感覺如何?超聲波仔細嗎?有冇3D相送,係咪都係免費可以知埋性別?

大宅

MOON1029 發表於 19-12-8 22:03
有冇jm可以分享一下已在以上三間做過nifty pro後,感覺如何?超聲波仔細嗎?有冇3D相送,係咪都係免費可以 ...

我做卓越Nifty Pro 超聲波機好清 有開3D睇bb 包哂係價錢入面 卓越本身會有e copy sd返超聲波既相去自己email度比你dl同back up

流程係先見醫生照超聲波 然後會比張紙你去樓下抽血 抽一枝血 然後上返診所比錢就走得 卓越個抽血姑娘手勢好好 快手又唔痛 亦無整瘀

之後化驗所會sd wtsapp比份e copy你 會同你講如果唔想知bb性別可以唔開個file 當然report入面會有埋bb性別 我係尖沙咀卓越度做Nifty Pro 個人覺得平同快靚正

大宅

有冇jm可以分享一下已在以上三間做過nifty pro後,感覺如何?超聲波仔細嗎?有冇3D相送,係咪都係免費可以 ...

我喺康瑞度做過nifty 王醫生風趣。因為上一胎有染色體問題 佢仲好詳細解釋俾我聽。有開4D比我地睇 會講性別,但係都會後補返一句 要抽左血有報告返最凖。

男爵府

唔建議甘早開3d/4d
因為系高能量照聲波
無20週都睇唔到樣
你照結構先睇啦

大宅

回覆 rainbowflower 的帖子

聽講卓越要等好耐,同埋啲姑娘唔問都唔叫你名比錢,白白浪費時間係度等。我最後揀左婦健,過兩日去做。

大宅

回覆 lemon_juicy 的帖子

最後揀左婦健,對我來講尖沙咀比銅鑼灣近啲!

大宅

回覆 PhoebeChan333 的帖子

其實都係因為見到其他jm分享話做nifty pro有3D相,好奇想睇下BB而家係咩樣,第一次懷孕充滿好奇心!如果唔可以用3D/4D嘅話相信醫生都唔會開,結構都一早book定了!謝謝你

大宅

MOON1029 發表於 19-12-11 11:00

聽講卓越要等好耐,同埋啲姑娘唔問都唔叫你名比錢,白白浪費時間係度等。我最 ...

我果次又無等好耐 半個鐘左右 我係抽完血自己落返counter同佢講抽完血比錢 5分鐘左右就攪掂走得可能個個有d唔同 期待share婦健既流程係點 多個選擇都好

大宅

唔該曬你

大宅

MOON1029 發表於 19-12-11 11:00

聽講卓越要等好耐,同埋啲姑娘唔問都唔叫你名比錢,白白浪費時間係度等。我最 ...

今日做完
前後30 分鐘完成
好快手 good
可能無咩人

男爵府

MOON1029 發表於 19-12-11 11:06

其實都係因為見到其他jm分享話做nifty pro有3D相,好奇想睇下BB而家係咩樣,第 ...

我都系提你一句,因為事實未證明到,只系系老鼠身上實驗有反應,你自行可以上網查下啦。同埋3d真系滿足好奇心,沒有任何診斷。

複式洋房

回覆樓主:

我都係係康瑞到做,醫生風趣,不過照時無講到仔定囡,有3d相。同埋醫生會抽埋血。好似5日左右就有報告,會打黎先講左低風險同bb性別先。

大宅

其實我都只係問下,因為第一次,所以乜都問多啲,今日去婦健做左啦!全程姑娘係用2D黑白照

大宅

MOON1029 發表於 19-12-12 19:07

其實我都只係問下,因為第一次,所以乜都問多啲,今日去婦健做左啦!全程姑娘 ...

請問nifty pro做咗幾錢?thx
Happy New Year

大宅

回覆 falalahk 的帖子

唔記得四千幾了,你可以打去問下,清楚啲

大宅

MOON1029 發表於 20-1-4 12:45
回覆 falalahk 的帖子

唔記得四千幾了,你可以打去問下,清楚啲

Thx
Happy New Year

首頁