時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

早前休班警員被私了嘅片段
差啲嚇親

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

A play! pretender! fade first aids and press.
only want to gets away from crimes.
A real cockcoaches indeed.

禁止訪問

水晶宮

忌廉溝鮮奶 發表於 19-12-16 00:00
早前休班警員被私了嘅片段
差啲嚇親

菊花杰曱甴族

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

子爵府

我在西九龍廣場見過依個人渣, 佢當時著女裝!

複式洋房

回覆樓主:

佢咁快就轉行做咗記者喇?明明自稱係服裝設計師嚟架喎 不過唔識欣賞囉

https://www.facebook.com/oncckonggu/videos/641189349555742/

子爵府

佢應該係住藍田,出入經常化行妝及留有一把秀長頭髮,好重陰氣的陽人

大宅

倜個著件衫就話自己係記耇。

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

kkmak-mom 發表於 19-12-16 13:32
倜個著件衫就話自己係記耇。
深水埗楓樹街對面有間專賣呢d背心既舖頭,你話亞豬亞狗都可以做記者喇

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

人妖
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

Ms.Kwok 發表於 19-12-16 08:49
佢咁快就轉行做咗記者喇?明明自稱係服裝設計師嚟架喎 不過唔識欣賞囉

https://www.facebook.co ...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

曱甴都係心理變態

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

唔出奇,正常人唔會做曱甴。做得曱甴都係奇珍異獸。

伯爵府

首頁

尾頁

跳至