自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

laiyee6121 發表於 20-1-19 17:27
我幾月前同你一樣,後看骨科,做磁力共振,看到尾龍骨第五節唔尋常,再做顯影劑看清楚整個身體,大件事了 ...

係你嘅骨科醫生法發現? 咁佢都幾有料, 請問邊位骨科醫生

侯爵府

ivan2001 發表於 20-1-19 18:09
收到,唔該哂你

樓主, 錢平真係幾好, 我上次去睇係好仔細

伯爵府

eemm 發表於 20-3-1 10:43
係你嘅骨科醫生法發現? 咁佢都幾有料, 請問邊位骨科醫生

呢個醫生都有叫我做一個叫靜電子掃描,照晒全身好仔細的

伯爵府

ivan2001 發表於 20-1-19 16:29
前年開始,跑步越跑腳背越痛,上個月開始要病假,番唔到工,個女又就出細。
呢年幾睇左差唔多10個骨科醫生 ...

Jm現你腳怎樣,我曾做一個照全身的叫靜電子掃描,電療了5次後,腳慢慢可以行番,你狀況如何

大宅

以前沙田有個正骨醫生, 人哋推薦俾我, 我又會推薦俾人哋, 佢有啲名氣, 亦都好多客, 約佢要排好耐, 但依家我都唔敢再推薦俾人 , 曾經職業原因從手臂到手都痛, 就去佢嗰度睇, 使咗萬幾唔痛喇, 但從此後一瞓覺手臂好凍, 涷到不斷喺睡夢中醒轉, 從未曾好好瞓過一覺, 而且初期喺醒來嗰一瞬間, 會從涷醒到全身飆汗只是一秒間, 去公立醫院睇醫生又唔肯轉介骨科專科, 多次去要求睇冇一次肯轉介, 咁多年後我覺得, 有可能唔係後遺症, 而係當年根本未整好, 仲可能整壞咗某些功能, 公立醫院唔肯轉介, 有可能要去睇些收費低啲嘅跌打醫生, 睇佢哋睇唔睇得出啲乜嘢. 當年瞓醒從涷醒到熱醒一秒間之事講過俾佢聽, 佢作為醫生應該知道出咗另一樣問題, 應該提供建議至少讓我另覓良醫讓體溫正常都好, 但佢唔出聲.

侯爵府

laiyee6121 發表於 20-3-1 11:19

呢個醫生都有叫我做一個叫靜電子掃描,照晒全身好仔細的

估唔到可以咁樣做,thx info

首頁

尾頁

跳至