自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

剛見到,分享俾大家。今天(2/14)正午12:00 開始登記

【網上登記(emoji)實名制(emoji)口罩輪候系統正式上線(emoji)】
多謝大家噚日帶俾我哋嘅驚喜(emoji)幫手一齊做咗系統壓力測試(emoji)唔該哂(emoji)(emoji)
實名制(emoji)(emoji)(emoji)口罩輪候系統終於上線! 先多謝我哋科技團隊不眠不休地寫好程式(emoji)(emoji)‍(emoji)(emoji)(emoji)‍(emoji)(emoji)令大眾市民可以公平、安心咁係網上登記!今日正午1⃣2⃣點開始接受登記(https://reg.watsons.com.hk) 。口罩一抵港,我哋會即時通知大家(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)‍♀。

子爵府

2024年龍年勳章

Bertie07 發表於 20-2-14 08:24
剛見到,分享俾大家。今天(2/14)正午12:00 開始登記

【網上登記(emoji)實名制(emoji)口罩輪候系統正式上 ...

(emoji)提提你(emoji)
1.由於貨量有限,請注意完成登記不等於會成功獲取購買名額,一切以收到口罩購買名額確認SMS作準 (請多多見諒) (emoji)

2. 每人只限以1⃣個手提電話及香港身份證號碼登記1⃣次,無需即時付款。

3. 如果成功遞交表格,您會翌日就收到電郵確認(emoji)而成功獲得口罩購買名額嘅客人就會係7日內再收到SMS確認購買詳情。

子爵府

2024年龍年勳章

Bertie07 發表於 20-2-14 08:25
(emoji)提提你(emoji)
1.由於貨量有限,請注意完成登記不等於會成功獲取購買名額,一切以收到口罩購買名額 ...

4.口罩將會分批於(emoji)(emoji)唔同日子同地點(emoji)(emoji)進行換購,成功獲得購買口罩名額人士於換購日期嘅2 日前收到SMS通知(emoji),包括指定換購日期、時間同地點。

5. 獲取名額嘅人士必須記得要帶埋(emoji)已登記嘅香港身份證到場,及於(emoji)指定日期同指定地點換購口罩(emoji) 注意現埸付款方式只限 (emoji)八達通付款,幫助加速處理。(溫馨提示:要有足夠餘額啊!) (emoji)

6.如首選換購地區額滿,將隨機安排其他地區再作換購。

#hkwatsons #LooksgoodFeelgreat #WatsonsHealth #全城抗疫 #口罩 #守護你嘅健康 #一齊加油

connietai    發表於 20-2-14 09:14

大宅

牛年勳章

回覆樓主:

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

珍珠宮

回覆樓主:

現未可登記

子爵府

回覆樓主:

水晶宮

thank you for sharing

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

侯爵府

我最想買中童, 是否要註明咧? 我怕登記咗原來係大人的.

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆樓主:

thx

子爵府

2024年龍年勳章

sochui 發表於 20-2-14 08:42
現未可登記

今天正午12點呀!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

回覆 Bertie07 的帖子

實名
◕順其自然啦~♥ ◕

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

男爵府

唔知兒童身分證可以登記呢?

男爵府

回覆樓主: