時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1862419373891684&id=121783367955302
請支持

侯爵府

Done
尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

侯爵府

葛珮帆
天子犯法與蔗民同罪
https://www.youtube.com/watch?v=pdvl1xKGYIs

尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章

Done

珊瑚宮

回覆樓主:

done

珍珠宮

雖然支持,但不覺需要聯署啦。
因為冇可能會比班曱甴區議員得逞。
呢班契弟正經野吾做,
專通過埋d低b議題吸眼球~
前排咪有个區通過:
叫林鄭同警隊上武漢抗疫~
冇人理佢地班智障。

大宅

hungng 發表於 20-3-3 08:07
呢班契弟正經野吾做,

今次係區內事務,可能有啲唔同情況,簽左先,有無用都無所謂啦

hungng    發表於 20-3-3 08:32

大宅

回覆樓主:

其實陳母可以向法庭申請禁制令, 任何人未經同意不得使用陳家資料? 如同肖像權之類? 像爆眼女既醫療報告都可以唔公開, 而家講緊同人地個名和人生資料, 個區議員有咩權使用, 提議?
林x廷巳完話陳女死因要聆訊因為大眾有知情權, 咁爆眼女呢?佢個副造型在個種場合出現而受既傷又話警方做成既, 咁點解佢醫療報告大眾又無知情權?

canna1hk    發表於 20-3-3 11:35

瑪瑙宮

尼d要市民联署反对? 非关民生事務, out of 区議會職能都应該歸無效, 任你点舞?

琥珀宮

hungng 發表於 20-3-3 08:07
呢班契弟正經野吾做,

冇錯,根本唔使理佢地,由始至終都係想make noise

伯爵府

點解可以未得死者家人同意,攞人個名嚟用架咩?唔明喎!咁係咪可以用林卓庭個名嚟做新起公廁個名呀?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

Done

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Done
若要人不知 唔好咁低B !  : P

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Done

珊瑚宮

2024年龍年勳章

manman333 發表於 20-3-3 08:39
其實陳母可以向法庭申請禁制令, 任何人未經同意不得使用陳家資料? 如同肖像權之類? 像爆眼女既醫療報告都可 ...

係囉,死者就要開庭,大家都有知情權,要公開真相,咁爆眼女點解唔洗? 都好多人想知爆眼真相喎

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

PacoMum 發表於 20-3-3 10:14
點解可以未得死者家人同意,攞人個名嚟用架咩?唔明喎!咁係咪可以用林卓庭個名嚟做新起公廁個名呀? ...
咁益佢?

琥珀宮

kwclau 發表於 20-3-2 19:02
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1862419373891684&id=121783367955302
請支持

成班黃絲曱甴冇人性,陳彥霖母親俾佢地質疑係咪真母女,好心放過陳彥霖與家人啦!

大宅

回覆樓主:

唔使簽,因為政府根本唔會睬佢

首頁

尾頁

跳至