懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

快5個月之前試過二至三次小小扯住痛,呢2日痛的感覺係M痛嗰種都影響個人唔舒服……是否BB增大令子宮擴張形成咁痛?係咪好多媽媽係咁?我之前佗2個女都冇呢D痛又冇尿頻。反而呢胎是仔佗得低又成日去小便夜晚至少起身3~5次

別墅

回覆 catgigi059 的帖子

我都想知我都係有左五個月陀仔醫生話胎盤低,我自己都覺得個胎比較低,有尿頻,肚底又成日痛,都想知肚底痛係咪正常

別墅

回覆 babecat123 的帖子

我上星期五揾返睇開的私家醫生睇,乜都問曬我話我係咪佗得低?佢話一D都唔低,我話成日去小便呢2日扯住M痛感覺,佢話正常叫我放心,之後照bb一路睇一路講解睇曬度曬BB頭,心臟,手指,腳,大脾,洗唔洗割包皮,我話咁快睇倒?佢話係吖如果要割一出世叫醫生做埋,又長知識了……能夠睇倒bb係咁郁又啜手指好得意,我下星期一回威院照結構,過埋呢関我可以放心一點了,如果你真係唔放心去睇下也好當見下bb。

大宅

catgigi059 發表於 20-3-9 22:17
回覆 babecat123 的帖子

我上星期五揾返睇開的私家醫生睇,乜都問曬我話我係咪佗得低?佢話一D都唔低,我 ...

下……一出世就割包皮
咁快就知長大夠長架 ?大d有機會塊皮唔夠長架喎……
一般都幼稚園/小一/小二先割

別墅

回覆 erikaka 的帖子

佢話巳經睇倒洗唔洗割住,我的b唔洗,他銳莮客執仔時會順便做埋因為大左識痛咁細個未識同冇咁痛,當然睇出世有冇需要😁我威院生所以佢同我講定到時出世問下醫生!

首頁

尾頁

跳至