自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

smiletigger 發表於 20-3-14 01:32
可能最後查一大輪先知,係佢開診所個partner想吞佢半間診所,或者醫條腰個醫生gay嘅,表白失敗仲要輸畀個傻 ...

有可能我開口中,本來傾醫學美容夾做partner,不過當中有問題而仇殺

男爵府

smiletigger 發表於 20-3-17 21:53
有可能我開口中,本來傾醫學美容夾做partner,不過當中有問題而仇殺

成套劇D鋪排好平伏,唔知係咪第一丶二輯做得太好,呢輯真係無料。出去搜証又得一個鏡頭,返去化染又係咁倚,之前個幾輯好詳細

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

chkkkkk567 發表於 20-3-13 12:49
睇完尋晚嗰集,我真係想問,腰椎移位都去搞第二個女人嘅咩?TBB啲劇情可唔可以合理啲?
個男人係痛到行都行 ...

之前一啲事都無,後來突然會痛到好似old man咁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

smiletigger 發表於 20-3-14 01:32
可能最後查一大輪先知,係佢開診所個partner想吞佢半間診所,或者醫條腰個醫生gay嘅,表白失敗仲要輸畀個傻 ...

我都覺,之前無啦啦係海邊講同人夾開診所,似舖排

首頁

尾頁

跳至