自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

剛收到通知書,取消左,要報8-10月最遲今個月27日,要重新郵寄報名

子爵府

回覆樓主:

我決定改出年先報琴試

子爵府

回覆樓主:

好好彩上年暑假8月尾考完八級。

臨考前已經受示威影響上備考的課堂。一考完就係越演越烈既示威和現在的疫情大爆發。啱啱趕得上尾班車.....好險.....

侯爵府

畀面勳章

macdullbaby 發表於 20-3-23 14:11
好好彩上年暑假8月尾考完八級。

臨考前已經受示威影響上課備考的課堂。一考完就係越演越烈既示威和現在的 ...

我女都係上年8月尾考咗8級,亦好好彩唔使重考

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我女一開始揀8月考6級,當時唔敢揀4月考,驚練唔切。
依家都唔敢停上堂,希望到時順利考完啦。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係呀

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我16/3已報,再上次(上年尾)都取消左,估計好多人會報8月,係就快d報,因(我估)有機會太遲報會派唔鐘意嘅時間

男爵府

減齡達人勳章 牛年勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我怕太多人迫埋一齊8月考,萬一編去到10/11月,我個仔會頂唔順,三首歌彈足一年 所以今次直頭唔考,遲D考高一級算了

首頁

尾頁

跳至