網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

我響gmarket 買左個3L. 既airflyer, 今日收到發現佢發左個2L 既貨黎,我已send 左email 俾客服,想問下大家有冇類似經驗,通常點處理?我要自己寄返件貨品返韓國?

男爵府

早兩三年試過俾少左野我,Gmarket就咁退款俾我,叫佢寄返俾我都唔制,係都要退款,仲要退去gmarket account 個smile cash度,即係下次再買野才用到,搵笨

大宅

keikei1234 發表於 20-5-31 00:44
早兩三年試過俾少左野我,Gmarket就咁退款俾我,叫佢寄返俾我都唔制,係都要退款,仲要退去gmarket account ...

我send 左留言去客服,但幾日都未有人覆我 我已經追左2次

男爵府

fatangel1108 發表於 20-5-31 09:43
我send 左留言去客服,但幾日都未有人覆我 我已經追左2次

用google translate 成韓文問吧。自從2月用中英文問都無回覆,用韓文過兩三日就覆。影埋相俾客服睇。我係全部貨品都有影相,註明收左啲咩貨,漏左咩都寫得清清楚楚

大宅

keikei1234 發表於 20-5-31 09:57
用google translate 成韓文問吧。自從2月用中英文問都無回覆,用韓文過兩三日就覆。影埋相俾客服睇。我係 ...

佢第一次有即刻覆我叫我補相,都係英文覆,補完相後先無影,d 相明顯係見到倉出錯,唔係賣家,所以即刻冇哂回覆

首頁

尾頁

跳至