自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

seaheart88 發表於 20-5-28 09:25
疫情嚟都五月都已經到尾聲。。肺炎價自助餐應該六月就冇得食啦。。很多酒店也會因市道開 ...

幾錢呀?

瑪瑙宮

大廚勳章

poonsun 發表於 20-5-28 17:34
幾錢呀?

大約每位437
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

calbee_2014 發表於 20-5-28 17:31
我今朝都訂咗.....
到下午再睇嗰時已經冇左個package

我估每日得好少package房放出黎,反而就咁book房就大把。我book左7月頭package再睇已經無左我個package了

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

yuensiu 發表於 20-5-28 18:13
我估每日得好少package房放出黎,反而就咁book房就大把。我book左7月頭package再睇已經無左我個package了
...

在bk討論完,好快sold out

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

qqlun 發表於 20-5-28 18:15
在bk討論完,好快sold out

個個購買力好強

男爵府

yuensiu 發表於 20-5-28 18:13
...

可能係
Buffet人數有限制
變相冇咁多package
呢間buffet想試好耐
而家$1804住一晚加埋早晚buffet真心抵

珍珠宮

calbee_2014 發表於 20-5-28 18:39
可能係
Buffet人數有限制
變相冇咁多package

我貴$5xx 不過算啦,7月暑假都預左貴d,加多個小朋友早晚餐預洗$3000

男爵府

剛剛訂了七月、週末、行政房$2673

男爵府

yuensiu 發表於 20-5-28 18:40

我貴$5xx 不過算啦,7月暑假都預左貴d,加多個小朋友 ...

暑假貴多$5xx都可以接受
今年暑假可能少左人去旅行
遲下訂可能仲貴或者Full哂

珍珠宮

calbee_2014 發表於 20-5-28 19:12
暑假貴多$5xx都可以接受
今年暑假可能少左人去旅行
遲下訂可能仲貴或者Full哂

我見星期五平d,但又要請假

珍珠宮

回覆樓主:

有jm提醒原來星期六package係要食第2輪,時間短d

珍珠宮

櫻花公主 發表於 20-5-28 16:35
住一晚唔知可唔可以泊車㗎呢?

酒店泊車好似好貴

珍珠宮

qqlun 發表於 20-5-28 14:22
有一隻$1088 包早同午餐(不是buffet),好似仲抵

我上星期係住1288包早晚(pier lounge set dinner) ,但jm嗰個係住club room,應該係高一個grade, 又包buffet dinner, 貴啲都合理嘅

我晏晝再望過見到6/7月平日仲有18xx包2大1小早晚buffet,2000埋單真心抵

Btw,見有其他jm開左post講呢個package ,都係唔再騎劫樓主個post喇

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

cheung2000 發表於 20-5-28 20:30
我上星期係住1288包早晚(pier lounge set dinner) ,但jm嗰個係住club room,應該係高一個grade, 又包buf ...

想問Piet lounge set dinner 系食乜?有無相片sharethanks

珍珠宮

qqlun 發表於 20-5-28 20:32
想問Piet lounge set dinner 系食乜?有無相片sharethanks

無影晒,頭盤有2隻蟹腳、2隻青口、3隻花螺、2隻蝦,應該係喺marina kitchen嗰邊執過嚟嘅,總之個set僅僅夠一個大人食(每個package 2個sets) ,大食者應該唔夠食,同埋佢無得散叫(走時發現成間餐廳食同一個set,好攪笑),如果有小朋友waiter會建議叫多個大人/小童set (388+10%),不過唔再叫亦可以(我欣賞呢點)

BTW, 我地今個月結婚週年所以酒店送左個蛋糕仔俾我地,另外我地check out後喺marina kitchen 食埋lunch,經理話Marriott bonvoy member有7折

珍珠宮

cheung2000 發表於 20-5-28 20:47
無影晒,頭盤有2隻蟹腳、2隻青口、3隻花螺、2隻蝦,應該係喺marina kitchen嗰邊執過嚟嘅,總之個set僅僅夠 ...

多謝分享,好抵

珊瑚宮

ktgps 發表於 20-5-28 10:29
我5月頭食過一次,真係回味無窮!所以6月即刻book佢個酒店住宿package,$19xx包兩大一小早晚自助餐!抵呀!
...

請問近平喺邊度book㗎

別墅

ktgps 發表於 20-5-28 10:29
我5月頭食過一次,真係回味無窮!所以6月即刻book佢個酒店住宿package,$19xx包兩大一小早晚自助餐!抵呀!
...

where to book ?

男爵府

牛年勳章

珍珠宮

cheung2000 發表於 20-5-28 20:47
無影晒,頭盤有2隻蟹腳、2隻青口、3隻花螺、2隻蝦,應該係喺marina kitchen嗰邊執過嚟嘅,總之個set僅僅夠 ...

如果有join佢個免費member係咪食buffet時要講定先有折?因我要加1個小朋友早餐同dinner buffet

我要book雙床,6月應該無晒,1張大床6月buffet package應該都仲有

首頁

尾頁

跳至