自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

因小朋友濕疹,朋友送了一舊皂俾我
小朋友用咗有好轉,想知道香港有冇得買?(emoji)(emoji)

子爵府

專門店就冇,不過佢有部份產品係萬寧上左架,你可以去睇下有冇

子爵府

Mrs9588 發表於 20-6-4 16:46
專門店就冇,不過佢有部份產品係萬寧上左架,你可以去睇下有冇

好的⋯謝謝
[[img align=right]C:\Documents and Settings\Administrator\桌面[/img]

別墅

回覆樓主:

HKTV mall 也有賣 DHC 産品的。

翡翠宮

回覆樓主:

可以喺内地網購,京東嘅DHC自營旗艦店,包正貨,買滿¥99包郵直送香港。Mastercard有99減10優惠;銀聯就有約430減57,要先登記。

https://u.jd.com/NPZx6e

銀聯優惠登記:
https://marketing.unionpayintl.com/gmpregister/enrollpre.do?cid=4985820313

港澳會場有399減50及799減100券攞
https://3.cn/122c4-cP?utm_user=plusmember&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

翡翠宮

lyh80115 發表於 20-6-4 21:45
可以喺内地網購,京東嘅DHC自營旗艦店,包正貨,買滿¥99包郵直送香港。Mastercard有99減10優惠;銀聯就有 ...

例如買2個橄欖蘆薈皂,用Mastercard¥90可到手。
新人攞新人禮包有張128減28券,可以攞多少少!

wcpcelia    發表於 20-6-5 09:55

別墅

15週年勳章

Kenise-mama 發表於 20-6-4 16:02
小朋友用咗有好轉,想知道香港有冇得買?(emoji)(emoji)
...

可否知道係邊隻嗎?我女都有濕疹, 唔該哂

珍珠宮

...

想請問邊一隻皂?

大宅

...

我都想知邊款皂,朋友個小朋友濕疹都係好勁,謝謝

伯爵府

想生BB熱投

香港嘅舖已經執咗啦

子爵府

其實我都係用到試冇可試
我用完DHC皂幫小朋友沖涼後
小朋友冇痕,但朋友敎一定要用起泡網
用泡泡揸身,
再用muji保濕液,同小朋友一個鐘內揸3次,之後可以keep到一晚
瞓醒覺洗完面,再係一個鐘內揸3次保濕液
呢個方法對我小朋友ok
但唔知對其他小朋友有冇幫助
[[img align=right]C:\Documents and Settings\Administrator\桌面[/img]

首頁

尾頁

跳至