自由講場

跳至

首頁

尾頁

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

小傑媽媽 發表於 20-11-8 11:06
講事實

我唔同你喺呢度講,我返柴房
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

小傑媽媽 發表於 20-11-8 11:56
唔夠我講呢

廢事比版主以為我地鬧交,封你鋪,我返柴房

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

公爵府

2024年龍年勳章

回覆 小傑媽媽 的帖子

大人玩嘅嘢唔啱我呢啲細路仔

已刪除用户

大宅

Irene1121 發表於 20-11-7 13:49
BK有你想遇嘅人,係呢幾年經歷一些變化,講乜背後都有時有人阿之阿左,大家變咗有戒心
隨緣吧 ...

我都覺bk變左好多, 意見唔同就鬧人, 仲鬧得好兇狠, 有幾個把口真係
有時講句説話都好大壓力

男爵府

牛年勳章 美好大世界2017勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

小傑媽媽 發表於 20-6-14 10:38
呢排見好多新面孔,反而好少見熟口熟面既舊jm,而家究竟有幾多15年以上既jm仲留係bk呢?
名位資深會員,有 ...

原來我已加入了差不多16年。由2004年開始!差不多每天都會上來望望。以前 BK 給我的感覺很和諧,好舒服。但可惜由上年開始,很多人因為政見,而變得很不融洽。不過,在這裡真的學到很多有用的事情,亦多謝很多無施的媽咪提供很多實用的知識

男爵府

回覆樓主:

我是我女讀幼稚園上bk
我女而家中五
冇十五年但上bk都超過10年了

已刪除用户

侯爵府

我由我仔開始升小一時上BK, 問小學選校資料, 果時有位唔記得係乜乜媽媽佢有好多意見分析, 今年我仔讀大學YEAR ONE了, 時間好快上BK眨眼已經12-13年了

男爵府

風雨雪 發表於 20-11-8 20:20
我都覺bk變左好多, 意見唔同就鬧人, 仲鬧得好兇狠, 有幾個把口真係
有時講句説話都好大壓力
...

我經驗係,見到有人被蝦被圍攻被惡言,我有時會出下聲,點知我就被圍攻被擺上台
想出句聲,或講下自己經歷或認識,喺BK會被唔識事情嘅人質疑及老屈
BK腐壞咗
人有善念,天必佑之,福祿隨之,眾神衛之,眾邪遠之,眾人成之

大宅

Irene1121 發表於 20-11-8 23:19
我經驗係,見到有人被蝦被圍攻被惡言,我有時會出下聲,點知我就被圍攻被擺上台
想出句聲,或講下自己經歷 ...

我都唔想八掛, 不過有時見到有人圍攻又忍唔住出聲, 覺得圍人好衰, 我個舊account都比人攻擊過, bk以前真係好好, 點解搞成咁

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

已刪除用户

首頁

尾頁

跳至