夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

mcs74 發表於 20-8-16 04:16
玩到返屋企,仲要小朋友同工人都係屋企,佢極大膽wor。。。

你唔原諒佢佢都唔驚,你原諒佢佢一樣會偷食, ...

唔原諒唔驚,原諒佢一樣會偷,正是如此

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

CoiCoi 發表於 20-8-15 21:57
唔明白呢類男人係變態定雙重人格,點可以搵個女人返黎屋企上完床,無事咁過去隔隔房見個女同工人,佢個角色 ...

我都唔明點可以搵個女人返黎上完床,無事咁去隔離房同女扮演好爸爸
如果一直扮演,咁然後就問自己,多年建立既一切原來只係扮演,呢個人係咪仲值得要?

男爵府

Jm好心痛你。男人好多都玩但玩到返屋企兼屋企有cam有人,佢真係唔怕你知道,唔怕傷害你。
我好少叫人離婚,因為一家唔知一家事。但玩到咁已經冇得救。襯小朋友細離婚影響反而冇咁大

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

每個人能忍受程度不同。
我朋友case,老公帶埋小三見父母同個仔,我朋友都唔離婚唔走...繼續要維繫個家

大宅

jacky1666_hk 發表於 20-8-16 09:59
我都唔明點可以搵個女人返黎上完床,無事咁去隔離房同女扮演好爸爸
如果一直扮演,咁然後就問自己,多年建 ...

佢平日對你都係好好? 成日講男人偷食食飽左就會發現佢地唔想再掂老婆,我見識過偷食既多數都係好爸爸好先生,好就得老婆,又帶小朋友出去玩,原來係變態既。

伯爵府

jacky1666_hk 發表於 20-8-15 16:17
我意思係我不在家,屋企有人,小朋友同工人姐姐係房訓咗覺,佢帶個女人返屋企。
...

咩女人嚟㗎?咁樣上個男人屋企,仲要屋企有人喺度!佢有冇廉恥?外賣雞不知所謂!自己上個男人度,扑完,自己走,cheap到嘔吖

CoiCoi    發表於 20-8-16 11:37

公爵府

clyl03 發表於 20-8-16 11:35
咩女人嚟㗎?咁樣上個男人屋企,仲要屋企有人喺度!佢有冇廉恥?外賣雞:ange ...

吓?你重心係唔係錯咗?嗰個女人唔係樓主親人,佢當然唔會理佢去感受。依家係咪應該討論個賤男人

子爵府

大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

冇可能原諒

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

點可能原諒到?

大宅

jacky1666_hk 發表於 20-8-15 10:00
證據確鑿,的確好難接受
但小朋友仲好細個,係咪應該以小朋友為先?
...

偷到要響自己屋企食,都好大膽下。
亦無視你的存在, 你還接受到嗎?

同一張床,每晚會想起偷食,只問我就接受不到

子爵府

樓主,想問有冇攤開同C6講?
對方點回應?

子爵府

對方明知屋企有cam仍然咁做,會唔會係根本 就想 你下堂?

珍珠宮

Angelice-BeBe 發表於 20-8-16 10:26
每個人能忍受程度不同。
我朋友case,老公帶埋小三見父母同個仔,我朋友都唔離婚唔走...繼續要維繫個家
...

留低為咗咩?只係因為小朋友?

珍珠宮

wingyaumama 發表於 20-8-16 15:03
對方明知屋企有cam仍然咁做,會唔會係根本 就想 你下堂?

有同感,所以係咪放唔低小朋友就仲繼續一齊?會唔會對唔住自己?

珍珠宮

payme 發表於 20-8-16 14:53
偷到要響自己屋企食,都好大膽下。
亦無視你的存在, 你還接受到嗎?

不能接受,但張床都仲要訓既

別墅

jacky1666_hk 發表於 20-8-16 15:22
有同感,所以係咪放唔低小朋友就仲繼續一齊?會唔會對唔住自己?

冇可能原諒。另一半咁殘忍傷害自己, 如果仲迫自己留低, 即係俾佢繼續精神虐待, 一個沒有快樂的媽媽亦唔會俾到快樂小朋友。冇可能原諒。人生只可以活一次, 要愛自己唔好委屈自己。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

jacky1666_hk 發表於 20-8-16 15:20
留低為咗咩?只係因為小朋友?

為左個仔,亦因爲愛個老公

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 jacky1666_hk 的帖子

或者男方冇需要你原諒,不如諗下之後點安排。

珍珠宮

Angelice-BeBe 發表於 20-8-16 16:14
為左個仔,亦因爲愛個老公

咁而家點?

水晶宮

jacky1666_hk 發表於 20-8-16 16:42
咁而家點?

大家都是為左個仔,要營造一個幸福的家,我朋友也索性全職湊小朋友,因為個小朋友有特殊需要。小三同老公係同事,應該係未斷,但大時大節同星期日,兩公婆傾好左,一定要family day

首頁
12345...6

尾頁

跳至