自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

公屋
1000M$138免費升級光纖,
我問佢有冇coupon送,佢話冇,如果送就唔係呢個價。

請問呢個價係咪已經最抵.我十二月先到期。

子爵府

係咪sales打電話俾你叫你續約?你試下自己打電話去問續約睇下另一個人點答,我舊年續約就發現每個sales俾嘅都唔同嘅

大宅

tracy0927 發表於 20-10-15 07:20
係咪sales打電話俾你叫你續約?你試下自己打電話去問續約睇下另一個人點答,我舊年續約就發現每個sales俾嘅 ...

係呀sales打俾我。

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

98元30個月合約,公屋1000mb
300元超市禮券。之前交開258元(有免n幾個月及超市卷)。
你再問。有朋友做到。
我都係打電話問(2次)。

wcpcelia    發表於 20-10-15 14:44

水晶宮

wan43 發表於 20-10-15 13:24
98元30個月合約,公屋1000mb
300元超市禮券。之前交開258元(有免n幾個月及超市卷)。
你再問。有朋友做到 ...

樓主係較低速PLAN 升1000M
未必做到$98 X 30月的

大宅

比 cut from啦、你一定要話唔用、佢地先可以比平plan你用來留你!係公司規矩!好多年了、大部份香港人都知這潛規則!當然亦有好多人怕煩、求其唔係差太遠就續約!而我就每次都扮晒野要cut、先會得到合理既續約價!

大宅

今日續咗約。公屋。
打電話話終止唔用,先有呢個pan
$136 24個月半 ,500M。
3000積分,可以去換現子優卷$800
而家交$178,仲幫我提早一個新效,下個月先到期,咁下個月唔洗交咁貴。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

我新約平均105
還你千世笑來世未必能遇到

男爵府

2018復活節勳章

10月中幫娘家續左, 居屋價 平均$72.8 / 月回贈 + 送 $300 百記 COUPON 打1000

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我啱啱續約30個月,$138, 1000mb,送$1200coupon,系佢打黎架。同樣速度,我之前交開$168,佢話續約系$138,即刻答應,唔想煩。

大宅

mspigpig 發表於 20-11-17 16:43
我啱啱續約30個月,$138, 1000mb,送$1200coupon,系佢打黎架。同樣速度,我之前交開$168,佢話續約系$138 ...

嘩咁抵。我打上去cut佢俾$136 24個月半連埋個router. 500M
3000積分可以去換現子優卷$800
仲話已經係最平。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

私樓10月已send cut form今個月續約$138x24/1000M 800coupon,另有一個plan$178x24/1000M送$2000coupon

大宅

竇漪房 發表於 20-11-17 23:26
私樓10月已send cut form今個月續約$138x24/1000M 800coupon,另有一個plan$178x24/1000M送$2000coupon
...

私樓呢個上網價錢好好喎,謝謝通知

男爵府

好媽媽勳章

回覆 竇漪房 的帖子

請問私樓新安裝會唔會都係呢個價?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

chaiing 發表於 20-11-19 17:58
回覆 竇漪房 的帖子

請問私樓新安裝會唔會都係呢個價?

sorry 唔清楚,如果新約多數街霸最平,你去樓下問下

男爵府

其實睇翻用量,多唔多人用同有冇煲劇打機,如果唔多用電話年卡仲抵,二百蚊就有大約200G。

大宅

請問有冇人知大概幾耐會收到積分,我已經續左約兩個星期,但到而家仍然未收到積分!

珍珠宮

bibill 發表於 20-11-21 20:45
請問有冇人知大概幾耐會收到積分,我已經續左約兩個星期,但到而家仍然未收到積分!
...

由新約起計一至兩個月

如果公居屋plan可以做到$98x30/1000M送$800coupon,你上hkpec睇下

子爵府

認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

bibill 發表於 20-10-15 01:43
公屋
1000M$138免費升級光纖,
我問佢有冇coupon送,佢話冇,如果送就唔係呢個價。

剛剛打來話$166X2年半,升1000M,已經最平,之前用500M,$168

侯爵府

竇漪房 發表於 20-11-17 23:26
...

你這個好抵喎,請問有無包埋now tv 免費睇幾個台?

首頁

尾頁

跳至