興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

最近突然超黑 忽然間所有野180度變左
諗起幾年前算命話下年入另一個運
係咪轉運前都會黑一排呢?
希望谷底反彈。。。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

當你黑到諗會唔會成世都係咁就會轉運ga la
還你千世笑來世未必能遇到

大宅

caring_child 發表於 20-11-9 23:04

你個算命師傅無話你知?

我睇果個講得好清楚, 不過個師傅講明衰運唔可以變好運, 只可以好運時幫你好多 d, 衰運時幫你衰少 d 咁, 事後睇番亦好準,事前有準備真係幫唔少.

別墅

回覆 caring_child 的帖子

你講得無錯, 運與運交接時係會比較黑仔的。但聽你講, 下個運應該係好運。
希望你事事順心啦

伯爵府

我眼見朋友轉運前真係好黑,工作,人事同家庭都有事,至少一年半載,不過之後真係好好運,所以真係要捱下

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

9157 發表於 20-12-13 00:16
我眼見朋友轉運前真係好黑,工作,人事同家庭都有事,至少一年半載,不過之後真係好好運,所以真係要捱下 ...

持續左幾耐呀?

洋房

caring_child 發表於 20-11-9 23:04

我都覺得 都留意左好耐 每一次都會黑一排先轉運

首頁

尾頁

跳至