使用意見

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

個小廣告, 又係x唔到, 又細, 但好設計叻, 剛剛阻住發表個key.

救命, 想點?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

lily-of-valley 發表於 20-11-30 18:20
個小廣告, 又係x唔到, 又細, 但好設計叻, 剛剛阻住發表個key.

救命, 想點? ...

你好,請問閣下是使用哪種裝置時,會遇到以上情況,謝謝 !

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

特派員 發表於 20-12-1 10:52
你好,請問閣下是使用哪種裝置時,會遇到以上情況,謝謝 !
Chrome, Internet exporer都有呢個情況出現。唔該

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

lily-of-valley 發表於 20-12-1 10:58
Chrome, Internet exporer都有呢個情況出現。唔該
你好,請問是否使用平板電腦 ? 謝謝 !

象牙宮

特派員 發表於 20-12-1 11:00
你好,請問是否使用平板電腦 ? 謝謝 !
三星電話, 三星pad, 唔該

管理員

lily-of-valley 發表於 20-12-1 11:02
三星電話, 三星pad, 唔該
你好,我們會了解一下,謝謝 !

象牙宮

特派員 發表於 20-12-1 11:35
唔該晒

象牙宮

特派員 發表於 20-12-1 11:35
而家仲差, 個版面廣告又來, x自動入佢廣告, 不能整走。 好辛苦至入到來投訴, 唔該。

首頁

尾頁

跳至