自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Rainy 發表於 21-1-2 19:12
去過, 無料到

將軍神婆?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

回覆 茶茶 的帖子

是幾年前去過, 朋友介紹, 先知原來成班C9係佢忠實FDS

別墅

Rainy 發表於 21-1-2 19:12
去過, 無料到

可以講吓啲情節嗎?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

Fbi348 發表於 21-1-6 11:22
可以講吓啲情節嗎?

講少少吧, 你比八字佢, 乜都唔好講, 等佢講, 佢乜都講唔到. (起碼都會講下父母, 健康呢d, 但完全無.)
佢唔講咪我問囉, 我問學業, 佢話我果個讀唔到書 (事實一直於全級頭30內遊走)
話我果個入唔到BAND 1 (最後入左)
佢比一個感覺我: 靠嚇

仲有幾個CASE, 有d笑料, 有d大鑊. 不過唔講咁多啦, 人地搵食姐

民房

Fbi348 發表於 20-12-21 20:55
請問有冇人可以提供以上北角叫將軍神婆嘅資料,地址,聯絡方式 ?

你現在知道將軍神婆地址了嗎?可否告知?

瑪瑙宮

Rainy 發表於 21-1-6 12:34
講少少吧, 你比八字佢, 乜都唔好講, 等佢講, 佢乜都講唔到. (起碼都會講下父母, 健康呢d, 但完全無.)
佢唔 ...

暫時知香港得一個神婆,問米請先人好叻,叫雲姨,響大埔,都係bk jm介紹,但佢現身處加拿大,要疫情過後先回港,我自己就5至6年前搵過佢問米,好準,
如果話神婆有天眼通,不如話佢地身邊會有班(人)幫佢地做野,我唔覺神婆可治病同驅邪,可能問到情況,但驅邪就由宗教去幫手,例如,天主教,基督教,或佛教,道教,神父,牧師,高僧,法科師傅等等。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

首頁

尾頁

跳至