自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

玩具勳章 陪月勳章

northernpole 發表於 20-12-23 20:29
呢個疫情真係好嚴重,你地都要小心D~~

琥珀宮

vivibabyvivi 發表於 20-12-23 19:41
你又知人地冇周圍問人攞料?

我講係Bk呢到姐,關心肉緊移民英國事宜既,唔打算去係絕大多數。
打算移民既人,真係周圍問人攞料都好合理,但唔去果d,係咁開post講,居心何在目的係咩,真係心照啦!

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

northernpole 發表於 20-12-22 20:43
我身邊好多人已經或準備bno移民去英國,我想問,依家疫情咁嚴重,去到英國萬一中左,係咪要自費醫?
我見英 ...

https://hk.mobi.yahoo.com/news/%E6%8C%81bno%E7%95%99%E8%8B%B1%E7%94%9F%E6%B4%BB%E8%A6%81%E7%9F%A5-%E8%8B%B1%E5%9C%8B%E9%86%AB%E7%99%82nhs%E8%A8%BB%E5%86%8A%E9%A0%90%E7%B4%84%E9%A9%97%E7%9C%BC%E7%89%99%E7%A7%91-080501173.html

講咗除咗每年400蚊英磅外,仲要自費藥物
日本の平安を祈ります

男爵府

2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

MsBusy 發表於 20-12-23 08:47
尋晚見某網媒先讚BA, 空機嚟香港載人去英國

個麗晶區議員之前話就算封關也要飛去見仔,
但係而家又鬧唔「英國香港人」回來

男爵府

2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

XYZABC 發表於 20-12-23 06:05
真心唔明香港01仲寫武肺。
美國cdc都承認早過一月已經有美國肺炎

男爵府

回覆 木土土 的帖子

Bk 要你大人物批先可開鋪?
你認為人地有居心,你又有乜居心!

真係專橫

男爵府

木土土 發表於 20-12-23 19:23
仲美其名話「擔心」香港人在外地醫療問題。

真係打算去移民果班,人地都未要周圍問人攞料,唔去果d就咁肉 ...

好心米加鹽加醋,最肉緊個位

男爵府

lojo11 發表於 20-12-23 10:09
係FB見啱啱去左UK的朋友嘅post, 佢D朋友留言慰問下英國個邊情況... 個位移居英國嘅朋友起晒槓, 話香港官員 ...

有班「人」乜嘢都鬧中國香港,學有心人話:佢移居左又唔係中國香港人,居心叵測⋯⋯

珍珠宮

2024年龍年勳章

木土土 發表於 20-12-23 19:23
仲美其名話「擔心」香港人在外地醫療問題。

真係打算去移民果班,人地都未要周圍問人攞料,唔去果d就咁肉 ...

好似你仲肉緊d噃

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

唔知問下好平常!我親戚的媽媽係英國人,年紀大獨居平時好少出街,係疫症好早期就染到,亦無得入醫院,最後死埋。

首頁

尾頁

跳至