懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 MMM0221 的帖子

同意 我係懶媽媽 但姑娘有叫媽咪日間盡量去餵 甘即係佢地係支持 而且我第一胎 覺得佢地教係用心 有耐性 唔會一陣就叫我轉水奶 而且我第二日想去育嬰 行得好辛苦 姑娘見到好擔心我無力抱b 叫我休息多d 等下一轉 跟住下一轉重推我過去 非常好 走都推我番床我個人好滿意法國服務 姑娘 環境(我住3人房) 同我之前去仁安做小手術嘅住院經歷差唔多

別墅

nenesong 發表於 21-2-11 22:16
經驗分享:

20年9月係法國本來打算順產,催生再用無痛到最後好似開到8度試左一個鐘都無就被建議去剖腹。我 ...

咁浸會真係好d wor
話說我20年10月係浸會順產, 都係打左無痛, 平時又無咩做運動個類人黎....開到8度的時候姑娘有教我點用力, 知我怕痛又無驚我無感覺生唔出, 所以較低左無痛的份量, 到正式埋位push 的時候比到個節奏我, 又瘋狂幫我按肚, 最後半個鐘先push 到出黎...
坦白講雖然按肚係非常之痛, 但係依家諗番如果唔係佢地幫我按肚...我可能都要食全餐...

大宅

Bear媽 發表於 21-1-23 22:41
想順產無痛分娩,法國同浸會邊間好d?環境設備同服務邊間好d? 各有咩好處壞處? ...

岩岩係法國醫院開完刀,絕大部分姑娘同d 姐姐都好nice, 三人房都好寬敞,老公探訪時間由11am 至8pm,仲有餵人奶時間(大約每4個鐘一次),有幾個姑娘教餵人奶,姑娘都好nice, 因為住左4晚,每次餵人奶時間都有去參加,所以出院後都好易係屋企埋身餵到, 我覺得法國醫院生B 經驗都好好

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至