故障報告

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

請問bk 可唔可以check 吓,同bk有冇關係??好多人都中咗,包括我。

手機係未中咗毒??
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23426504

珍珠宮

peaceaa1122 發表於 21-2-4 12:11
請問bk 可唔可以check 吓,同bk有冇關係??好多人都中咗,包括我。

手機係未中咗毒??

我諗同上bk 真係有d 關係,上上吓bk, 就彈出下圖,點back 都係佢同馬雲個page,要closed bk ,再開先上得番黎

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

你好,已跟進中,謝謝 !

珍珠宮

特派員 發表於 21-2-4 17:55

謝謝

大宅

呢幾日都不停係咁......

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

Ocean.C 發表於 21-2-5 11:29
呢幾日都不停係咁......
你好,請問今天仍有嗎 ? 如有,是在 網頁版 或是 BK app 出現 ? 當時是瀏覽哪個頁面 ? 謝謝 !

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

特派員 發表於 21-2-4 17:55
管理員您好,我上親子都同上面樓主一樣,是否中毒?

子爵府

2024年龍年勳章

我都係。之前試過一次,但回退就可以正常瀏覽。今日不停彈出好多次~~

珍珠宮

特派員 發表於 21-2-5 11:54
你好,請問今天仍有嗎 ? 如有,是在 網頁版 或是 BK app 出現 ? 當時是瀏覽哪個頁面 ? 謝謝 !
...

特派員,
發現入親成長健康就彈出黎,機率比出面高,點解????今日入去又彈,圖中最新相片,幾分鐘前cap 圖的。

超級版主

超級版主

peaceaa1122 發表於 21-2-7 12:25
特派員,
發現入親成長健康就彈出黎,機率比出面高,點解????今日入去又彈,圖中最新相片,幾分鐘前ca ...

依個頁面應該是 redirect 去番網頁版 , 會通知 BK 留意 , 謝謝。

管理員

你好,我們已經積極處理當中,並已向廣告平台反饋,盼能盡快解決有關問題,減低對國民的影響,不便之處,敬請原諒 !

珍珠宮

特派員 發表於 21-2-8 11:59
你好,我們已經積極處理當中,並已向廣告平台反饋,盼能盡快解決有關問題,減低對國民的影響,不便之處,敬 ...

想請教吓,知唔知咁樣係未代表部機中咗毒?

水晶宮

電腦版,用冇2分鐘就彈出嚟,成晚用咁耐,彈咁耐.
而家直頭唔用PC上BK。
電話其實都係,只係冇咁密.
唔該快快搞掂佢,quite annoying.
再係咁,手機上bk都要quit.
Thank you

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆 特派員 的帖子

電腦網貢版, 今日仍然有問題, 不停彈

禁止訪問

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

daniek 發表於 21-2-11 17:47
一樣... 姐係唔關我地device事 ?

遇到此頁面的國民所使用的裝置並無因此而受到惡意入侵,我們建議國民請勿於來歷不明或可疑的網站/頁面提交任何個人資料,以策安全。

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

剛剛睇緊自由講場又彈中獎騙人網頁了, BK係唔係比黑客睇中了, 好左幾日又繼續彈, 救命呀
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

係呀,又嚟啦

特派員  你好,我們會再了解一下,謝謝通知。  發表於 21-2-19 16:50

管理員

andyman 發表於 21-2-19 13:12
剛剛睇緊自由講場又彈中獎騙人網頁了, BK係唔係比黑客睇中了, 好左幾日又繼續彈, 救命呀 ...

你好,我們會再了解一下,謝謝通知。

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

observer 發表於 21-2-19 16:40
係呀,又嚟啦
我係睇緊50歲仲係處女果個舖, 跟住去另一視窗開埋亞虎, 番轉頭去BK就轉左呃錢網頁, 而個舖就冇左, 好神奇呀。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

首頁

尾頁

跳至