網購天地

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

333s 發表於 21-2-9 13:44
謝你关心, 同時也祝福你。all the best
有新冠疫苗針, 會即打, 通关會上深圳, 該有一半自己深圳自取 ...

你試下發佢爛渣,叫佢退返曬啲錢畀你, 之後轉第二間唔好用佢啦 !

冇截單時間既集運, 捉摸唔到佢嘅發貨時間, 玩死自己

珍珠宮

tammy2008 發表於 21-2-10 14:17
你試下發佢爛渣,叫佢退返曬啲錢畀你, 之後轉第二間唔好用佢啦 !

冇截單時間既集運, 捉摸唔到佢嘅發貨 ...

未試真嘅集運,真系咪甘早入錢落佢戶口度,費事煩。

男爵府

平平常常 發表於 21-2-13 18:58
未試真嘅集運,真系咪甘早入錢落佢戶口度,費事煩。

我用淘寶畀錢。每次申請集運先會畀。不會入錢入戶口。

象牙宮

frombetter 發表於 21-2-14 11:10
我用淘寶畀錢。每次申請集運先會畀。不會入錢入戶口。

我是淘寶畀錢。每次申請集運先會畀。遺失1件, N月補償入戶口。 條件每單集運銀碼 < "戶口有錢" 才能用。
partial payment : 部分用戶口, 部分淘寶畀錢都不能。

何時何日才能用戶口呢?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

翡翠宮

333s 發表於 21-2-15 07:49
我是淘寶畀錢。每次申請集運先會畀。遺失1件, N月補償入戶口。 條件每單集運銀碼 < "戶口有錢" 才能用 ...

好多集運可以淘寶付款或貨到付款,根本唔洗預先充值呀!有乜問題隨時轉集運,或者轉玩京東香港包郵!幾時玩下京東呀? 唔好再畀運費啦!我剛買咗卷紙同抽紙,幾乎唔洗畀錢兼包郵到香港

珍珠宮

333s 發表於 21-2-15 07:49
我是淘寶畀錢。每次申請集運先會畀。遺失1件, N月補償入戶口。 條件每單集運銀碼 < "戶口有錢" 才能用 ...

佢就係呢樣野最衰,唔見咗人哋啲嘢,只會陪運費,變咗你唔繼續用佢唔得……

我都試過顯示佢倉簽收,一日之後仲唔上架,問佢點知佢竟然話冇收過,結果要我追個賣家嘅快遞攞佢張簽收底單去對質,結果差唔多一個鐘頭,件野出返嚟....我都幾嬲

男爵府

你在系統確認集運果個步驟時,冇記錄咩?

珍珠宮

天貓 發表於 21-2-15 11:08
佢就係呢樣野最衰,唔見咗人哋啲嘢,只會陪運費,變咗你唔繼續用佢唔得……

我都試過顯示佢倉簽收,一日 ...

哇,原來呢家集運甘古惑!居然欺騙客戶話無收過包裹都做得出。

珍珠宮

平平常常 發表於 21-2-15 21:44
哇,原來呢家集運甘古惑!居然欺騙客戶話無收過包裹都做得出。

係囉....就係追得兩追竟然出返耒

首頁

尾頁

跳至