網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人知點解要收我運費嘅,又話滿U S$50就免收,check out時收6xx

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

好似唔係樣樣都免

伯爵府

fabulousworld 發表於 21-4-12 02:52
有冇人知點解要收我運費嘅,又話滿U S$50就免收,check out時收6xx

要件貨有寫49包郵去香港先得喎

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

一個有,一個無

男爵府

回覆樓主:

呢排short short地!明明件件貨品話free shipping to hk with purchase over $49. 就係有一件貨品令 全張單charge我$8x usd shipping.

我逐件貨品試,終於畀我搵到佢出嚟!唔買果件之後,全張單立刻免運費!

Let' s say product A cost $10/each, try to buy 5 product A only to test if they charge u shipping!

首頁

尾頁

跳至