夫婦情感

跳至

首頁
12345...25

尾頁

大宅

..........

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

非過來人,無必要搞小三,最錯的系賤男

大宅

0030 發表於 21-5-10 16:43
非過來人,無必要搞小三,最錯的系賤男

知道c6 偷食果刻,好嬲,好傷心,即刻叫c6 打去小3叫分手

侯爵府

回覆 forrestchong 的帖子

你叫他打就無意思了~他自己沒有求你原諒,沒有主動話要同小三斷??

大宅

0030 發表於 21-5-10 16:46

你叫他打就無意思了~他自己沒有求你原諒,沒有主動話要同小三斷??

有,我叫佢地唔好再見、條死佬講到好忍悔...唔知係咪有感情、又話小三勾引佢!

珍珠宮

forrestchong 發表於 21-5-10 16:27
當你哋自己知道c6 同小三偷食,你地會點做?會唔會去搞小3?定主要鬧個死佬?最後原唔原諒到(emoji)(emoji) ...
算吧啦,好似黑社會咩,除非C6有痛腳比你做把柄啦...否則,你一下忍,一下離婚好啲...

侯爵府

他不賴小三勾引她,難道他自己會講他身痕,犯賤搵小三咩

茶類愛好者    發表於 21-5-10 21:26

大宅

Macusmama 發表於 21-5-10 16:51
算吧啦,好似黑社會咩,除非C6有痛腳比你做把柄啦...否則,你一下忍,一下離婚好啲...
...

我有哂佢地對話 佢地d 親密照!我應唔應該報復

大宅

0030 發表於 21-5-10 16:52

他不賴小三勾引她,難道他自己會講他身痕,犯賤搵小三咩

佢話小3成日主動搵佢、小三後生 樣靚身材好,佢話難忍!

侯爵府

報復邊個?小三/賤佬?只報復小三有欠公平,要報復兩個都報復~之前見大婆報復小三,只貼小三的相,甘為覺得不算合理,應該兩個都要post~因為兩個都有錯,不光是小三錯~不過你考慮清楚,報復了就返不到轉頭了~預左離婚

大宅

0030 發表於 21-5-10 16:56

報復邊個?小三/賤佬?只報復小三有欠公平,要報復兩個都報復~之前見大婆報復 ...

我唔想離婚,我仲好愛佢....但好心痛

珍珠宮

forrestchong 發表於 21-5-10 16:52
我有哂佢地對話 佢地d 親密照!我應唔應該報復
無需要做呢啲,不如離婚,分佢身家啦...
而家無通姦的,只有不合理行為而打離婚..
佢一定維護小三的...

子爵府

forrestchong 發表於 21-5-10 16:27
當你哋自己知道c6 同小三偷食,你地會點做?會唔會去搞小3?定主要鬧個死佬?最後原唔原諒到(emoji)(emoji) ...

每個男人偷食,對老婆都話小心勾搭佢,可能對住小三又話同老婆無晒感情就離婚,最賤都系賤男,唔好搞個小三,最衰最賤都系個賤男,你現在叫個賤男講出小三資料給你知,知多一點是保障自己,唔系取了小三資料去搞對方。

侯爵府

你不想離婚就只能選擇原諒,搞報復,最後搞不好報復不了小三,反而搞到自己好麻煩`

大宅

小虎豬媽媽 發表於 21-5-10 16:58
每個男人偷食,對老婆都話小心勾搭佢,可能對住小三又話同老婆無晒感情就離婚,最賤都系賤男,唔好搞個小 ...

我好怕小3再搵佢....佢講哂小3d野我知,佢話唔中意佢,純為性,但我聽佢講分手果刻佢係好唔捨得,好像好愛佢咁,比愛我還多!

珍珠宮

forrestchong 發表於 21-5-10 16:57
我唔想離婚,我仲好愛佢....但好心痛
最慘佢唔愛你,只有你LOVE佢,有咩用,只有你的心,成日痛,原涼一定會再出事...我之前也是...
離婚了,反而開心好多...時間沖淡好多野...係呢一刻,你仲係好愛....無錯,我個時也甘講...之後唔夠2個月,我己認清方向...

事實係,佢唔配你愛佢...

大宅

Macusmama 發表於 21-5-10 17:01
最慘佢唔愛你,只有你LOVE佢,有咩用,只有你的心,成日痛,原涼一定會再出事...我之前也是...
離婚了,反而開心 ...

你果陣知道咗佢出軌之後,你嗰一刻點做?
死佬係咁求我原諒佢..

侯爵府

小三再找他,他又受不了引誘,又再出軌,擺明不是真心悔改~一個小三離開了,還有千千萬萬個小三/小四/小五~~你原諒得他幾多次~

大宅

0030 發表於 21-5-10 17:03

小三再找他,他又受不了引誘,又再出軌,擺明不是真心悔改~一個小三離開了,還 ...

我已經叫佢block 哂小3 D 野

大宅

0030 發表於 21-5-10 17:03

小三再找他,他又受不了引誘,又再出軌,擺明不是真心悔改~一個小三離開了,還 ...

你覺得我應唔應該再打俾小三鬧佢叫佢唔好再騷擾c6 ?

首頁
12345...25

尾頁

跳至