夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我同老公結婚兩年,佢一發癲呢就好想離婚,成日好敏感,為d小事就好大聲鬧我,一次係我唔岩先講左一句最衰都係你。佢反應大到誇張鬧我掟野落地(我當時大住肚)一次佢又發癲,呀b 瞓左,佢呀媽黎到嘈醒佢去食飯。我黑左臉。佢好似審犯甘又發癲好大聲鬧我話嗰個佢呀媽,我話嗰個都係我個b,總之就係每次都係因小事就鬧我好似我勾佬甘款。加上佢對我都無興趣話無新鮮感,係我要求先做。好累,如果真係離婚,bb 會判比邊個?佢話會判比財雄勢大嘅一方。。。佢家境好d 但我收入高過佢,佢成日唔理呀b 掛住打機,全部bb 費用係我比包括產檢,佢只係提供住,我有佢發癲片段。。。thanks

子爵府

nyolivia88 發表於 21-6-5 07:24
我同老公結婚兩年,佢一發癲呢就好想離婚,成日好敏感,為d小事就好大聲鬧我,一次係我唔岩先講左一句最衰 ...

BB通常會判俾媽媽你放心!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

nyolivia88 發表於 21-6-5 07:24
我同老公結婚兩年,佢一發癲呢就好想離婚,成日好敏感,為d小事就好大聲鬧我,一次係我唔岩先講左一句最衰 ...

哪個是主要照顧者?
有冇人幫你湊?
不要從別人的嘴裡去認識我

複式洋房

crystal媽咪 發表於 21-6-5 08:03
哪個是主要照顧者?
有冇人幫你湊?

而家係姐姐同我湊但大多數姐姐因為我返工,請姐姐嘅約係我名的

複式洋房

doryi 發表於 21-6-5 07:51
BB通常會判俾媽媽你放心!

聽好似係,但唔知洗唔洗用好多錢打官司。。。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

nyolivia88 發表於 21-6-5 08:04
而家係姐姐同我湊但大多數姐姐因為我返工,請姐姐嘅約係我名的

一般年幼會判比媽媽
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

回覆樓主:

通常判比媽媽,放心

子爵府

回覆樓主:

會判比你,亦唔可以分你身家,不過你預左將來佢唔會比錢養仔

子爵府

nyolivia88 發表於 21-6-5 08:05
聽好似係,但唔知洗唔洗用好多錢打官司。。。

你經濟狀況如何?如果低收入可申請法援,但離婚過程會繁複d

首頁

尾頁

跳至