夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

話說有個學生家長send WhatsApp俾我(本身都唔記得有個咁既家長),話我知我老公同佢個下屬一齊,叫我睇實我老公。

信唔信得過?(攤手)點睇實?佢要出去阻唔到架喎(攤手)(攤手)我搵得比我老公多,係咪要做定資產轉移?搵定證據到時搶個女?(迷惘)

男爵府

點解佢會知?妳唔問淸楚佢?

子爵府

Rabbitbo 發表於 21-6-25 01:38
點解佢會知?妳唔問淸楚佢?

有問 佢話佢住我附近 見過我地幾次,佢係佢下屬枱面,手機wallpaper見到個男人佢認得係我老公。但佢都坦白講唔係100%肯定,叫我自己留意下。佢話佢個下屬係自己住,如果佢男友就係我老公,我老公一定會有佢屋企鎖匙。佢話佢下屬好都高調拍拖,男友會接送,又全公司都知佢男友唔俾佢同男同事單獨接觸,佢話一係下屬唔知被小三,一係個個其實唔係我老公。咁我無證無據無理由攤牌架嘛,一陣老公話鬼我唔信佢或者佢真係有小三就更小心。佢抽鎖匙就同我個抽掛埋一起,我無見到其他鎖匙(攤手)

la_source    發表於 21-6-25 10:26

禁止訪問

牛年勳章

男爵府

係咪確定真係你女同學家長來,
定係作一個身份,
佢又點解有你電話
佢咁犀利?依家出街個個都帶晒口罩,佢都認到你老公
會唔會點錯相,有D人其實臉肓

複式洋房

d_yeong 發表於 21-6-25 00:55
話說有個學生家長send WhatsApp俾我(本身都唔記得有個咁既家長),話我知我老公同佢個下屬一齊,叫我睇實 ...

會唔會係小3扮家長爆,想你知

正常家長唔熟唔多識,仲要唔100%確認係老公唔會出聲囉,除非好熟就會講。

仲要係佢下屬,係都提佢下屬先啦,有d講唔通

你同老公感情點?

同埋叫佢影walkpaper你睇 既然佢講到咁易睇到都應該好易影

複式洋房

小3 扮家長

大宅

呢家好多屋都用密碼鎖唔使鎖匙㗎喎!不過你老公有嘢你應該feel到嘅, 又話小三高調又管接送,兩邊住家,其實都難㗎喎!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

d_yeong 發表於 21-6-25 00:55
話說有個學生家長send WhatsApp俾我(本身都唔記得有個咁既家長),話我知我老公同佢個下屬一齊,叫我睇實 ...

自己都搜集資料先
係真唔出奇
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

mandy’t 發表於 21-6-25 07:24

會唔會係小3扮家長爆,想你知

佢話下屬妹妹舊年小產後情緒不穩 而且佢唔係100%肯定 唔想刺激佢 驚佢又自殺。佢希望從我呢邊入手 話晒老公 我易d check又可以管到佢。希望我可以幫幫手 唔好放任我老公害死一個人。

佢話妹妹好做得野 但自從拍拖後就俾控制狂男友控制住 想我幫下佢

大宅

疑似小三咁高調,好易啫,你自己回想一下最近啲節假日,老公有冇好忙,陪唔到你。佢開支是否大增,扮幫個女報下啲貴課程從老公手上要錢,睇佢是否疏爽。

子爵府

janus198 發表於 21-6-25 08:10
呢家好多屋都用密碼鎖唔使鎖匙㗎喎!不過你老公有嘢你應該feel到嘅, 又話小三高調又管接送,兩邊住家,其實 ...

但我有懷疑過既 最近兩年生日聖誕倒數佢通通都係同兄弟過 有時仲話去加班 中秋新年就同我地過既 (唔通識左鬼妹?)有時夜晚係阿媽度過夜 叫佢video call 佢死都唔肯 話個女想見佢佢先有時會開 就算打video call佢都唔會接 第二朝就話自己瞓左聽唔到 叫佢影相俾我睇真係同兄弟佢有時都唔會影 (to be continued)

子爵府

janus198 發表於 21-6-25 08:10
呢家好多屋都用密碼鎖唔使鎖匙㗎喎!不過你老公有嘢你應該feel到嘅, 又話小三高調又管接送,兩邊住家,其實 ...

有時佢失蹤好耐我搵極都搵唔到人block佢佢都好似無野咁,夜晚返到來嘈下,有次佢話唔怕我block佢因為返到屋企我就會係度。朋友有話過成日咁迫佢影相感情會越嚟越差,但過時過節都要開工真係好古怪;投訴過佢話無錢 話我迫佢俾家用佢要搵錢。

我知其實要佢證明係無意思 我以為咁煩佢就唔會去。點搵證據?其實真係好難 如果真係佢其實佢好小心,電話長期跟手,而且我有時趁佢瞓左會check咩都搵唔到,同埋佢手機密碼會轉。

同埋疫情初期咁嚴重個女咁細 佢堅持每朝都要出去食早餐,嘈過好多次,佢死都要去。係咪我太強勢要做弱者俾d位佢?

子爵府

bedwinfi 發表於 21-6-25 08:38
疑似小三咁高調,好易啫,你自己回想一下最近啲節假日,老公有冇好忙,陪唔到你。佢開支是否大增,扮幫個女 ...

同佢講個女要讀幼稚園,我又想搬大d既屋,叫佢每個月俾一半,佢話做唔到。佢話遲下疫情好轉等佢搵多d先。以前佢每個月出糧d錢我管,兩年前嘈大交死都要拎返錢既主導權,佢話之前俾左我個d就算。之後佢唔會再成份糧俾我,等我俾零用佢。(之前佢屋企有事我借錢俾佢,所以佢出糧俾晒我我再俾錢佢用)。而家基本上要迫要催佢先會俾家用。

子爵府

crystal媽咪 發表於 21-6-25 08:23
自己都搜集資料先
係真唔出奇

我應該從何入手?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

d_yeong 發表於 21-6-25 08:47
我應該從何入手?

留意吓佢平時工作時間,
會否常Ot,話攰,少左性生活,多左部電話/玩電話,比以前執整一d……

複式洋房

回覆 d_yeong 的帖子

你咁都覺得無野?我前夫都係成日話自己出去食野明明屋企有嘢食都要死出去,原來真係去搵小3
話 Ot, 跟本一早放工
話同同事食飯,又係搵小3
一家去旅行扮自己落街買宵夜,又係 call 小3

子爵府

crystal媽咪 發表於 21-6-25 08:53
留意吓佢平時工作時間,
會否常Ot,話攰,少左性生活,多左部電話/玩電話,比以前執整一d……
...

佢失業後做外賣,時間長到超乎想像。個女出世後完全無掂過我,話累同埋個女會見到。明明就死咁鹹濕,但個女好痴佢,如果真係有小三到底要走定係留我都未諗掂。

子爵府

Foreverboom30 發表於 21-6-25 08:54
回覆 d_yeong 的帖子

你咁都覺得無野?我前夫都係成日話自己出去食野明明屋企有嘢食都要死出去,原來真係 ...

佢好多好多好多野都唔食,麵包同粥嫌淡,個時我任完月無耐,唔食重口味既野,阿媽d野佢又唔岩食,嘈過都死要落去食早餐,但lunch前就會返之後就唔會再落街,同埋佢話同我屋企人住壓力大,無野做又困係房要出街行下,唔想坐成日監,佢咁講我唯有俾佢落。我妹夫唔駛做屋企有錢,次次來都會嘲笑我老公無野做係屋企等我養,叫我離婚之如似類。所以舊年我地自己搬左出來住。

寶石宮

d_yeong 發表於 21-6-25 08:55
佢失業後做外賣,時間長到超乎想像。個女出世後完全無掂過我,話累同埋個女會見到。明明就死咁鹹濕,但個 ...

如果你宜家已經諗有小三係咪會留低
咁不如唔好搵真相
當佢只係同屋主或者個女嘅爸爸

首頁
12345...7

尾頁

跳至